1610 Kamuolys varžtą gamyklos RM1610 165mm 200 300mm 500mm 600 700 mm 800 1000mm 1200mm 1500mm SFU1610 Riešutų Laikiklis BK12 BF12 + Sankaba

  • €63.89



  • Dalintis:

Papildoma informacija

PATARIMAI: tarptautinės pristatymas gali turėti muitų mokesčius savo šalyje,mes pasiryžę paskelbti produktų ir vertė pagal jūsų prašymą ir atsižvelgiant į internaional standartines taisykles, vietos muitų mokesčiai turėtų būti mokami pagal pirkėjo.

Būklė: Nauja

Modelis: 1605 Valcavimo Ballscrew RINKINYS

==============================

Tai kad visiškai įtraukti:

##1set RM1610 kamuolys varžtas su ballnut

Su standartas galutinio apdirbimo ir ilgį galite pasirinkti, yra bendras ilgis,įskaitant naudojami dalis.

##1set BK12 BF12 Kamuolys varžtą nutraukti Paramą (ekonomikos modelis ir tiek BK/BF ateina su giliais rutulinis guolis)

##1pcs 1610 Ballnut Laikiklis

##1pcs D25-6.35x10mm Lanksti jungtis (10mm yra naudojami kamuolys varžtą pabaigos,ir 6.35 mm yra už variklio veleno skersmuo,jei jūsų variklio veleno kitose dydžio,prašome susisiekite su mumis prieš užsakymą.

>> Prašome Attnetion šis ilgis yra ilgis

Jeigu jums reikia ballscrew kitose ilgis,mes galime sumažinti jums.

==================

*GAMINAME LINIJINIS VELENAS,BALLSCREW,TBR/SBR LINIJINIS GELEŽINKELIŲ PARAMA.TBRUU/SBRUU LINIJINIS PARAMOS,SHF/SH/SK PARAMOS,BK/BF/EK/EF/FK/FS BALLSCREW PABAIGOJE PARAMA VISU DYDŽIU.

*Derinami/išsamus kad rekomenduojama.Kuo daugiau perkate, tuo mažesnė kaina bus.

*JŪS GALITE SIŲSTI PRODUKTŲ SĄRAŠĄ, KURIOS JUMS REIKIA,IR MES PATIKRINTI VISŲ KROVINIŲ JUMS.

PLS ATLIKTI MOKĖJIMĄ PER 3 DARBO DIENAS PO VIETOS BŪTŲ KITAIP, MES NEGALI LAIKYTI UŽSAKYMĄ, JEI KAI KURIE KITI BIČIULIAIS REIKIA PATIEMS PRODUKTAMS IR MŪSŲ SAUGYKLOS YRA RIBOTAS.

*Dauguma produktų laikymo ir gali būti dlivery per 5days.

*Oro laivybos išlaidos yra daug įvairių skirtingų šalių/teritorijų, Nemokamas pristatymas Kinija Post/Hongkong Post.paprastai reikia apie 22-35days, kad dauguma šalies.

*Nemokamas pristatymas produktus,jei jums reikia juos skubiai ir nori pristatymo EMS,pls susisiekti su mumis.

Esame profesionalus gamintojas linijinių geležinkelių,linijinis velenas,linijinis paramos,linijinis vienetas,ballscrew ir nutraukti paramą.

Birių kad,pls susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.

Jei jums reikia kitų linijinio judesio produktai, kurie nėra išvardyti parduotuvėje ar turite klausimų,pls siųsti laišką į mane ir mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

*Mes nuoširdžiai tikimės, kad malonus bendradarbiavimas su kiekvienu draugas.ir mes pasistengsime geriausia pasirūpinti jūsų užsakymą kaip geriau, kaip mes galime. *Nors Mes,GST AUTOMATIKOS negaliu pažadėti, visi produktai gali atvykimo visi 100% sąlygomis, nes ten buvo daug posibilities per operaciją,bet aš pažadu, mes pasistengsime geriausia išspręsti problemos labiausiai pagrįstas būdas. *Mes nuoširdžiai tikimės, kad kiekvienas draugas gali būti laimingas pirkti iš jav,ir nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suteikti GST AUTOMATIKOS 5 žvaigždžių atsiliepimų. *Jeigu yra kai kurių problemų, kai jums gavo paketą,prašome susisiekti su mumis pirmą,neigiamų atsiliepimų negali išspręsti jokių problemų,ir mes nuoširdžiai tikimės, kad malonus bendravimas su kiekvieno draugo ir gali gauti 5 žvaigždučių atsiliepimus visiems užsakymą.

Žymos: cnc router, bk12, sfu2005, 1605 kamuolys varžtas, sankabos veleno, guolių bk12, 1500mm, kamuolys varžtas veržlė, rutulinis varžtas nema 17, sfu1605.


  • Vadovas Plotis arba Skersmuo: 16
  • Modelio Numeris: 1610 m. BK BF Rinkinys
  • Tinkinti Ilgis: Taip
  • Prekės Pavadinimas: BSTMOTION

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]