Xiao Mi Originalaus Telefono Baterija BM47 Už Xiaomi Redmi 3 3 3 VNT. Redmi3 4X Pro Autentiški Įkraunama Baterija, 4100mAh

  • €6.98
  • €6.28



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Šis produktas yra užtikrinti, kad jis yra įsigytas iš XIAOMI mobiliųjų telefonų gamintojai priedai pardavimo kanalų , visiškai 100% tikras originalas.Baterijos Tipas:BM47 Baterijos talpa: 4100mAh ribinė Įtampa: 4.4 DVC Suderinama su:Už Xiaomi Redmi 3 3 3 VNT. Redmi3 4X Pro BM47 Baterija Kilmės Šalis: Kinija Pakavimo specifikacija: Birių Svarbu: Naujos Ličio Jonų baterijos turi būti VISIŠKAI ĮKRAUTA ir VISIŠKAI IŠSIKROVUSI 2-3 kartus, iki VISIŠKAI KONDICIONIERIAI.Prašome prisiminti, kad nauja Ličio-Jonų baterija pilnas veikimas ir ilgaamžiškumas yra pasiekti tik po 2 į 3 pilnų įkrovimo ir iškrovimo ciklų.Po to, kai jums eiti per 2-3 ciklus, jums niekada nereikės sąlyga, kad jūsų baterija dar kartą!

Visų pokalbių ir veikimo laukimo režimu trukmės yra apytikslės, priklausomai nuo operatoriaus tinklo nustatymus, signalo stiprumą, ir pasirinktų funkcijų.Pokalbių ir veikimo Laukimo režimu laikas gali būti mažesnis Analoginį režimą, kaip nurodyta pirmiau.

Atminkite, maloniai: Jums reikia profesionalios technologijos keisti įmontuotą telefono baterija.Mes rekomenduojame, kad jūs einate į mobilųjį telefoną remonto dirbtuves, kad ją įdiegti.

Kai norite pirkti daiktą, Jeigu kažką neįprasto vyksta: jūs negavote straipsnius, arba ji neatitinka aprašymo arba yra kitų priežasčių esate nepatenkinti.Nepalikite komentarus neutralus (arba neigiamos), arba atidaryti ginčų lengvai, nedvejodami rašyti susisiekti su manimi.Mes padarysime viską, paslaugų išspręsti jūsų problemą.Manau, kad geras bendravimas gali išspręsti viską.Dar kartą, ačiū jums labai.

We will ship savo daiktus kuo greičiau po priėmimo mokėjimo.Kaip mes visi žinome, nes baterijos yra pavojingos prekės, pristatymo laikas, gryno baterija bus ilgesnis nei įprastai.Jei turite kokių nors klausimų, tranzito, jūs galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo bet kuriuo metu.Jei negavote paketas ilgą laiką, tai nereiškia, kad jis prarastas.Jums gali pasiekti vietos pašte arba jūsų pašto dėžutę.Atvykimo laikas paprastai yra nuo 30 iki 50 dienų.Ačiū

Žymos: bm47, baterija xiaomi redmi 3 pastaba pro prime, bm47 xiaomi, 4x baterija xiaomi redmi, bm47 mi, 4x baterija, baterija bm47 xiaomi, 4100mah baterija, baterija bm47, bm47 redmi 4x.


  • Originalus ar Ne: Originalus
  • Kokybės Sertifikavimo: ce
  • Suderinamos Prekės: Xiaomi
  • Baterijos Talpa(mAh): 3501mAh-5000mAh
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: bm47
  • Prekės Pavadinimas: Xiaomi

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]