"Pasidaryk pats" Oro Aviacijos band imtuvas,H jautrumas aviacijos radijo 118 MHZ iki 136 MHZ ESU Maitinimo šaltinis dc 9-12 v

  • €21.36



  • Dalintis:

Papildoma informacija

pradėti

pabaiga

R2017 Aviacijos Band Imtuvas

Aprašymas: Savybės:

Tai suite", skirta priimti ryšius tarp orlaivio ir bokštas, bendradarbiauti su geri antena (VHF yagi antena), atviras withi

Pagrindiniai rodikliai

Maitinimas: 9-12 v

Antena: 50 omų, nėra subalansuota

Tipiškas gauna srovė: 30 ma

Gauti dažnis: 118 MHZ iki 136 MHZ

Darbo struktūra: ESU

Grandinės principas

Antenos priimti signalus pirma įveskite bandpass filtras, bandpass filtras funkcija yra užtikrinti, kad 118 MHZ iki 136 MHZ signalas gali būti įdėti į CD7358 didelis, kitas signalo yra didžiausias slopinimas.CD7358 vidaus turėti įtampos osciliatoriai tuo pačiu metu, dažnio pokyčiai D2 sankryžos talpa, konstrukcija apima apie 120 MHZ 150 MHZ.

Gimtoji tarpinis dažnis 10.7 MHz, po CD7358 maišymo signalas 10.7 MHz keraminiai filtrai, jos funkcija yra filtruoti nereikalingą signalai, maišant, tada davė CD7613 toliau tarpinio dažnio signalas ir stiprinimo, aptikimo, ir mažas, ir tada siunčiami ausinių išėjimo.

Tarp jų, AGC atliekama funkcija CD7613.

Komponentu pasirinkimo

Visi mažiau nei 1000 pf kondensatorius, skirtas aukšto dažnio keramikos, daugiau nei 1 uf talpos aliuminio elektrolitinių kondensatorių, visi varža yra ketvirtadalis w 5% ilgalaikio pasipriešinimo.

Gamybos derinimo

Prieš diegdami visi komponentai visus tranzistorius, rezistorius, kondensatorius su multimetro bandymas dar kartą.Ir tada kontrolės grandinės schema ir tapatybę iš MIKROSCHEMOS, montavimas, visi komponentai.Bendrieji atitikties įrengimo seka mažo iki didelio.Įdiegti lizdo integrinio grandyno tuo pačiu metu, tai galima efektyviai išvengti pagrindinių integruotos grandinės suvirinimo blogai.Patikrino, viskas gerai, po įjunkite sulčių ir lizdas laisvų rankų įrangos, įdėti W2, pasukite pagal laikrodžio rodyklę iki galo, turėtų būti suteikta galimybė išgirsti baltas triukšmas.Antenos prijungtas prie soft line 60 centimetrų, galite girdėti triukšmą, gerokai didesnis, nei girdėti FM radijas, radijo dažnių (rf) kanalo pagrindinio jokių problemų.

Pakuotės Turinys

100% Brand New

1 x Oro band imtuvas 118-136MHz Didelio jautrumo aviacijos radijo "pasidaryk pats" rinkinys

Pristatymas :

Šalis

Pristatymo Laikas Darbo Dienomis (neįskaitant atostogų) 5-7 8-10 11-14 15-19 20-22 >25 Darbo Dienos + šeštadienis + sekmadienis 5-9 10-14 15-20 21-25 26-30 >35 Jungtinių amerikos valstijų Norma (punktas atvyko) 9% 50% 21% 13% 7% Grąžinti ar Išsiųsti Jungtinės Karalystės Norma (punktas atvyko) 10% 62% 20% 3.5% 4.5% Grąžinti ar Išsiųsti Australija Norma (punktas atvyko) 23% 50% 13% 8% 6% Grąžinti ar Išsiųsti Prancūzija Norma (punktas atvyko) 1.5% 20.5% 45% 23% 10% Grąžinti ar Išsiųsti Vokietija Norma (punktas atvyko) 5.5% 25% 35% 19% 15.5% Grąžinti ar Išsiųsti

Kanada

Norma (punktas atvyko)

0.0%

44 %

35%

18%

3%

Grąžinti ar Išsiųsti Ispanija Norma (punktas atvyko) 1.5% 25% 50% 14% 9.5% Grąžinti ar Išsiųsti Mokėjimo :

Atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.Mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreiptis į mus "ebay" pranešime.

Mes pasistengsime atsakyti jums per 48 Valandas.

Grąžinimo&Reship: Jei esate nepatenkinti mūsų prekę ar paslaugą, tada atlikite gera eBay praktikos susisiekite su mumis ebay pranešimas prieš išvykstant

jokių atsiliepimų.Esame pasirengę išspręsti visas problemas, draugiškas ir patenkinamai.

Mes visada atsakyti į ebay pranešimai per 1-2 darbo dienas.Jei jūs negaunate atsakymo iš mūsų, tada prašome patikrinti savo "ebay" pranešime.mes tik atsakyti "ebay" pranešimo, nr. siųsti paštu.

Originalus ir grąžinimas prekių mokestis nebus grąžinamas ar grąžinamos pagal visas aplinkybes.Jūs privalote sutikti ir pripažinti šio termino, jeigu jums pasiūlymą šią prekę.Todėl, prašome nesiskundžia atsižvelgdamas į laivą atgal savo sąskaita.

Susisiekite su MUMIS::

Jei turite klausimų, Prašome susisiekti su mumis ebay pranešimą(ne e-mail).Atsakyti per 24 valandos.

Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai bus labai malonu jums padėti.

Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas,

negalime atsakyti į jūsų laiškus iš karto.

Žymos: airband, "pasidaryk pats" radijo imtuvas, rinkinys radijas, si4735 radijas, airband radijo imtuvas, kumpis maitinimo šaltinis, "pasidaryk pats" rinkinys radijas, antenos sst, tea5710, už kumpis radijo.


  • Talpa: AH
  • Tipas: Įtampos Reguliatorius
  • Naudojimas: Nešiojamas kompiuteris
  • Darbinė Temperatūra: stamdard
  • Įtampa: V
  • Modelio Numeris: Oem
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • sąlyga: Naujas
  • Galia: W
  • Išsklaidymo Galia: w
  • Dabartinis: A
  • Maitinimo Įtampa: v

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]