Sparnas Raketos Už Chevrolet Captiva 7 Sporto 2006-Automobilių Splash Dumblo Apsaugai Purvo Atvartais Purvasargių Atspindintis Įspėjimo Mudflaps

  • €23.00
  • €21.16



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Sparnas Raketos Už Chevrolet Captiva 7 Sporto 2006-2015 Automobilių Splash Dumblo Apsaugai Purvo Atvartais Purvasargių Atspindintis Įspėjimo Mudflaps

-Specifikacija: Būklė: 100% visiškai Naujos, Nepanaudotos Modelis: 130123 Produkto Pavadinimas: Automobilių saugos atspindinčios įspėjimo Splash apsauga Spalva: Juoda Raudona Balta Geltona Medžiaga: Aukštos Kokybės Neutralus plasti Kiekis: 4Pcs Purvo Atvartais + 8Pcs Varžtas

-Savybės: Aukštos kokybės Pusiau Standžios ABS plastiko Tai tarsi šviesa gali atspindintis tamsoje ir naktį, ir žaisti įspėjimo ir priminimas vaidmenį mūsų gyvenime Veiksminga prevencija nelaimingų Paprastas Montavimas, Tiesiogiai Tinka Paprastas ir Mados Dizaino, Automobilis Atrodo gražiai.Apsaugos Jūsų Automobilį, Toli Nuo Purvo, Purvo, Sniego

-Įrengimo instrukcijos: 1、automobilio apačioje originalių automobilių varžtai su a veržliaraktis, kad sraigtiniai žemyn 2、imtis Purvo atvartais , gera vieta, varžtus įrengti 3、varžtus įdiegta į atitinkamą skylę Purvo atvartais. 4、likusios skyles įrengti gali būti įdiegta

-Įmontuoti : Už 2006-2015 Chevrolet Captiva Sport / Holden Captiva 7 (CG Serijos 1 ir 2, SX CX LX) Netelpa Captiva 5 & Maxx Nėra suderinama su aerodinamika rinkinys, slenksciai, kūno rinkinys, ir tt

-Pastaba : -spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą. -Visi matmenys yra matuojami vertus, Prašome leisti po 0,5-1 colio skirtumas dėl rankinis matavimas.(1inch=2,54 cm). -Mokymas nėra įtrauktas.Profesionalus Montavimas Yra Labai Rekomenduojama!

-Pakuotė : 2VNT X Priekyje(L+R)(black) 2VNT X Galiniai(L+R)(juodas) PE maišelis su varžtais 1 VNT instrukcijos

Pastaba:

Visas nuotraukas, kurių buvo imtasi realių produktų, bet nesate tikras, kad spalvų absoliutus pat, kaip ir prekių, nes skirtingų medžiagų, fotografavimo aplinką, apšvietimas, ekranas ir t.t.Prašome patikrinti, ar pakuotė ir išvaizda produktų, kai jūs gaunate sklypo.Susisiekite su mumis, jei yra bet kokia žala ar kokybės problemos.

Pristatymas:

1. Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

2. Prekės bus išsiųstos per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

3. Kaip ir atostogų sezonas, tai užims daugiau laiko pateikti.

Tarptautinės Pirkėjai---Pastaba:

1. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

2. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Grąžinimo Politika ir Klientų Aptarnavimas:

1. Sugedęs, o sugadintas produktai bus siūlomi keitimo ar grąžinimo, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas, prieš grąžinimo užsakymo.

2. Įsitikinkite, kad grąžinama prekė yra originalioje būklės.Grįžti siuntimo išlaidas moka pirkėjas.

3. Galime mokėti grįžti laivyba išlaidos, jei grąža yra dėl mūsų klaidos.

Apie mus:

1. Esame sąžiningi, pardavėjas iš Kinijos.Visus daiktus, ateiti su geros kokybės ir 100% brand new.

2. Mūsų įprastą darbo valandos i-vi 8AM iki 6PM laiką Kinijoje.Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas.

3. Mes vertiname jūsų atsiliepimus ir stengiamės atsakyti į visus klausimus, kurie jums gali turėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes atliksime už jus, jei mes galime.Skirkite laiko palikti 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

4. Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš neigiamas grįžtamasis ryšys.Ačiū už suteiktą galimybę padaryti viską teisingai geri bendravimo.

5. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Tikimės, kad galime sukurti ilgalaikius verslo.

Žymos: 2013 chevrolet malibu, galiniai varantys guard, arka ratas, už outlander xl, captiva toli, sparnas raketos universalus auto, arka sparno, chevrolet cruze, 28cm tortas ratas, automobilio sparnas.


  • Modelio Pavadinimas: 130123
  • Elemento Plotis: 20cm
  • Prekės Pavadinimas: MyHung
  • Elemento Tipas: Transporto Priemonės Purvasargių Purvo Splash Apsaugai
  • Taikytinos Modeliai: už " Chevrolet Captiva 7 Sporto 2006-2015
  • Elemento Ilgio: 28cm
  • Elemento Aukštis: 8.5cm
  • Prekės Svoris: 700g
  • spalva: Juoda Raudona Balta Geltona
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ISO9001
  • Specialios Funkcijos: Automobilių Ratų Raštas
  • Medžiagos Tipas: Plastikiniai
  • Modelis, Metai: 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]