DC 5V - 24V Mini Bluetooth / WiFi LED RGB / RGBW Valdytojas "iOS", "Android" APP 24Key IR Remote Controler for 3528 5050 LED Juosta

  • €8.83
  • €7.51



  • Dalintis:

Papildoma informacija

2017 Naują Atvykimo DC12V Mini Wifi RGB/RGBW Led Valdiklis + 24 Klavišai IR Nuotolinis Valdiklis RGB / RGBW LED Šviesos Juostelės

Funkcijos: 1.Darbinė Įtampa: DC9-12V

2.Išėjimo kanalas: Gali būti naudojamas 3 kanalo

3.Išėjimo srovė: RGB: 4A*3

4.Prisijungti metodas:Comman anodo

5.Matmenys: L17.6*W2.2*H0.9mm, Nuotolinio Valdymo Atstumas: 50 ne Lauko

6.Prisijungti būdas:V+,R,G,B LED Šviesos, V+,V - Maitinimo, SKRUZDŽIŲ už "WIFI" Signalą.

7. Grynasis svoris: 20g 8. Bruto svoris: 25g 9. Statinės energijos sąnaudos: 10. Išėjimo srovė: 11. Išėjimo galia: 12V: 12. Built-in 20 vaizdo režimų, laiko funkcija, balso režime, muzikos režimą ir t.t ... ...Naudoti: mobilusis telefonas nuskaitymo atsisiųsti programą, įdiegti programą nuskaityti prietaiso, prieš valdytojas, prašome prisijungti šviesos diržas ar kitokia įranga, maitinimo, skenavimas.WIFI valdytoją, duomenų ryšio būdas yra per mobilųjį telefoną WIFI funkcija, skenavimo ryšį, pvz., mobiliojo telefono ryšio bevielis maršrutizatorius gali veikti.Pašto Funkcijos:

1. 16 Milijonų Spalvų

2.Išmanusis Telefonas Kontrolės

3.Sync Kontrolės Grupė

4.Custom mode

5.Laikmatis Režimas

6.Kickstart jūsų šalis

7. Šviesos Šokiai su Muzika

8.Išsaugoti Mėgstamiausių Spalvų

9.Nuotolinio valdymo pagal Intenet

Paketą, įskaitant:

1 x Wifi RGB LED valdiklis

1X 24 Klavišai ir SPINDULIŲ Nuotolinio valdymo pultelis (su baterija)

Mes priimame mokėjimus per sąlyginio Deponavimo sąskaitos , Kreditinės Kortelės, Alipay ,Banko pavedimu."Western union, Visa, MasterCard ir kt.Pirkėjas turi siųsti mokėjimo kuo greičiau, tada mes galėtume siųsti elementą, jums laiku.Iš viso Mokėtinos Sumos yra Galutinė Aukciono Kaina be pristatymo mokesčio.Jeigu jūs nesutinkate, kad mūsų politika ir pristatymo kaina, nereikia pasiūlymą.Prašome atlikti mokėjimus ir pateikti mums Patikrinti, pristatymo adresą, kaip greitai, kaip įmanoma, siekiant gauti greitas aptarnavimas.Prašome nedvejodami susisiekite su manimi, kai jūs turite klausimų apie mokėjimo mokėjimo

Mes laivo į savo Galutinį Backstate kad adresas registracijos adresas tik!

Prekės bus išsiųstos per 24 valandos dėl mokėjimo gautos prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant Post oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 20 iki 30 dienų .Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Mes bus atsakingas už bet kokią žalą ar nuostolius, patirtus laivybos procesą.

15 Dienų Garantija

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 15 dienų grąžinti.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.Ne defektas Prekės pirkėjui reikalauti mokėti už dvi būdas laivybos krovinių.

60 Dienų Garantija

Jei prekė yra su trūkumais per 60 dienų , Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti pinigus .Pirkėjų reikalauti grąžinti prekę, ir yra atsakingi už grąžinti laivybos kaina .

2 Metų Garantija

Jei prekė yra su trūkumais per 2 metus , vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau jums reikia mokėti du būdu laivybos krovinių.

Jei jus tenkina mūsų produktus,pls nedvejodami mums teigiamų komentarų.Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktais,pls nedvejodami kreipkitės į mane .Mūsų po-paslaugos

bus atsakas per 24hourt.Ačiū už jūsų paramą.

Žymos: kontrolės rgb, kontrolės led wifi, milight rgbw led juostos, kontrolės rgb wifi, led rgb wifi, philips rgbw led juostos, rgbw wifi, kampinė jungtis rgbw led juostos, analoginis rgbw led juostos, kontrolės led rgb wifi.


  • Nuotolinio Valdymo Atstumas: 10M
  • Prekės Pavadinimas: LINYEE
  • Maitinimo Šaltinis: AC
  • Elemento Tipas: RGB Controler
  • Ryšio Režimas,: mobilusis telefonas Wifi
  • Įtampa: 12V
  • Sertifikavimo: ce
  • Maks. Keliamoji Galia: mažiau nei 144W
  • Garantija: 1 Metai
  • Medžiaga: ABS
  • Taikoma Žibintai: LED Šviesos Juostelės
  • Galia: less than 144W
  • Kontroliuotas Metodas: WIFI Controler

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]