Astra F998B Profesionalus Plaukų Formavimo Žnyplės 19 Mm

  • €63.26



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Astra F998B Profesionalus Plaukų Formavimo Žnyplės 19 Mm

Astra F998B Profesionalus Plaukų Formavimo Žnyplės 19 Mm Astra F998B Profesionalus Plaukų Formavimo Žnyplės * Profesionalus dizainas, grožio salonai ir namų naudojimui. * 360º kampu pasukti kabelis, lengva naudoti * Reguliuojamas temperatūros, idealiai tinka bet plaukų tipą * Ypatingas-išjungimo mygtukas * Profesionalus šalto patarimas, kaip patogiau, ir lengva naudoti, Saugumas * Kadangi prietaisas pasiekia aukštos temperatūros lygius per trumpą laiką, jis neturėtų būti susisiekta su oda. * Veikia ne savo mašiną, susilietę su vandeniu, kol ji džiūsta, visiškai. * Kai prietaisas veikia, ji turėtų būti užtikrinta, kad kištukas laido yra atokiau nuo burnos dalis.Pernelyg didelė šiluma gali sukelti pažeisti kabelius. * Patikrinkite, ar elektros tinklo prijungti ir laidu prieš įjungdami įrankį už kiekvieną kartą.Jei jis pažeistas, turite prijungti ir laidu pakeisti kvalifikuotas asmuo * Ištraukite kištuką prieš bet kokį priežiūros ir valymo darbus. * Šiek tiek drėgnu skudurėliu nuvalykite išorinį prietaiso paviršių. * Baigę naudotis prietaisu, išjunkite jį. * Laikykite įrankį, nepasiekiamoje vaikams!

Prietaiso Tipas Akmenslydis Geležies Ne Skaitmeninis Ekranas Greitas Įkaitimo Turi Temperatūros Nustatymas Įšilimo Laikas (sek) 60 Bangos funkcija Jokių Jonų Funkcija Nėra Užrakto Sistema Keraminės medžiagos Tong Skersmuo 19 mm Ne Automatinis Išjungimas Spalva Juoda Be Balso Perspėjimus

ASTRA SKRUDINTA duona MAŠINA F228

Astra F998B Profesionalus Plaukų Formavimo Žnyplės 19 Mm

Žymos: ah astra valytuvai, skustuvas, ausies kabliuko viela, astra geležtės 100, astra peilis, astra skustuvo ašmenimis, skustuvo ašmenimis, skustuvas, skutimosi, valytuvai astra, "amazon" peilio geležtės.


  • Elemento Tipas: razor
  • Lytis: Vyras

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]