Nešiojamų Mini USB Laidinio Skaičių Klaviatūros Skaičių Klaviatūros Skaitmeninės Skaičius Trinkelėmis Plug and Play Nešiojamas Staliniai Kompiuteriai

  • €5.51
  • €3.80



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Aprašymas:

MULTI-FUNKCIJA 18-KLAVIŠUS SKAIČIŲ MYGTUKAI: Skaičių klaviatūra palaiko NumLock, Delete, Enter ir kt.Su Muli-Funkcija, 18 Klavišus Laidinio išorės skaičių klaviatūros nešiojamas yra daugiau unikalių nei dauguma klaviatūrų.

LENGVA NAUDOTI: Šis laidinis numeris padas su USB laidu, plug and play lengva naudoti, jokių tvarkyklių reikia, jokių vėlavimų ir tuščios, greitas duomenų perdavimas.

SOFT TOUCH HIGH-END ŽIRKLINIAI JUNGIKLIAI KLAVIATŪRA: Patogus rašyti tikslią kontrolę, gerą atsparumą greitai reaguoti ir sumažinti paspauskite garso, Suteikti Ramioje Biuro Operacija & Long-Life".

ERGONOMIŠKAS DIZAINAS: ABS Medžiaga, Plonas Dizainas Skaičių Mygtukai, šis Skaitinė Klaviatūra yra lengva pasiimti su savimi.Ergonomiškas tilt ir anti-slip pad ant nugaros suteikia optimalų komfortą.Jis yra mažesnis energijos suvartojimas, atspindi energijos taupymo ir humanization produktas, mygtukas yra ilgas tarnavimo laikas, daugiau kaip 10 mln. kartų, paspauskite,, arba.

SUDERINAMUMAS: Ši USB laidinis numeris mygtukai veikia su PC, nešiojamas ir darbastalio kompiuteriams windowns98/95/NT/ME/2000/XP " / "Vista" /7.0/8.0 sistemas.

Techniniai duomenys:

Prekės pavadinimas: Belaidis "Bluetooth" Skaitmeninė Klaviatūra

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Svoris: 85g

Dydis: 140*85*10 mm

Pakuotės dydis: 148*93*35mm

Tinka: IPhone/Ipad/MAC/Microsoft/ "Android", PC, nešiojamas

Baterija: 1.5 V

Kiekis: 1pc

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Pakavimo sąrašas

Komplektą sudaro:

1 x Skaitmeninė Klaviatūra

Žymos: žaidimo mini pc, įrašykite skaičių klaviatūra, į usb3, plonas skaičių pad, grafiti kilimas, vyrai kompiuteris, komiksų pelės mygtukai, žaidimas nešiojamas kompiuteris, mechanikas numpad, ssk.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Kita
  • Sertifikavimo: NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]