Plyšių Modelio 3D Lempos Laikiklis Touch Lempos Bazės Naktį Šviesos Apšvietimo Šviestuvas LED Šviesos pagrindas 7 Spalvų Modernios Šviesos Ornamentu Namuose

  • €3.69
  • €3.62



  • Dalintis:

Papildoma informacija

100% Brand new ir aukštos kokybės! 3D traktoriaus konstrukcijos, šiuolaikiška ir paprasta.

Puiki Kalėdinė dovana jūsų draugams, mėgėjai ar vaikai.Tinka miegamajame, gyvenamasis kambarys apdaila.

Tai gali sukurti romantiška atmosfera, puiki dekoracija gyvenamasis kambarys, miegamasis ir kt.

Ji gali būti panaudota miegamojo, vaiko kambario, svetainės, baras, parduotuvė, kavinė, restoranas ir t.t, nes dekoratyvinės šviesos.

Ateina su USB maitinimo adapterį, galite prijungti jį prie jūsų namų elektros lizdo arba kompiuterio USB prievadą.

Automatiškai spalva keičiasi režimas.Paspauskite palieskite mygtuką paskutinis spalva, tada paspauskite dar kartą, auto spalva keičiasi.

Techniniai duomenys:

Išvaizda spalva: balta

Šviesos spalva: 7 spalvų

Medžiaga: Akrilas umbra + plastiko apačioje dangtelį

Šviesos šaltinis: 8PCS LED karoliukai

Galia: 0,5 W

Šviesos: 10 LM

Galia: DC 5V (micro USB sąsają) arba 3 *AA baterijos (neįtraukta)

Perjungti režimą: touch jungiklis (ilgos touch 3 sekundes išjungtas)

Šviesus režimas: fiksuotas spalva arba spalvinga gradientas.

Šviesos valdymas: fiksuotas vieną režimas: jutiklinį jungiklį, pakeisti spalvą, dažnai šviesus.

Spalvinga gradientas režimą: paspauskite jungiklį 8 kartus, galite pradėti palaipsniui keičiasi spalva.

3D efektas: atsižvelgiant siūlės įterpti akrilo plokštės (Tik lempos laikiklį sklype, išskyrus akrilo plokštė)

Dydis: Lempos laikiklis skersmuo 8,5 cm, aukštis: 3.8 cm, skylė 72 x 4.5 x 17mm (tinka 3.8-4 mm akrilo plokštės)

Pakavimo sąrašas:

1 X Lempos laikiklis

Rusijos draugai prašome atkreipti dėmesį:

1. pateikti vardą,pavardę, adresą, pašto kodą ir telefono numerį. 2. Paketą reikia ilgo laiko, tai geriau rinktis Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu Arba Rusijos Orą. 3. Jei pasirinksite Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius,nereikia ATIDARYTI Ginčo Per 60 Dienų ,ačiū(Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, kai jūs neturite pakankamai apsaugos laikas)1. Labiausiai paketą reikia 20 iki 50 dienų, tačiau tik nedaugelis paketą reikia nuo 70 iki 90days, tai normalu. 2 .100% Siūlo pasirinkti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.Mes visada pasiruošę suteikti jums aukščiausios mados su geriausia kokybė, geriausios kainos ir geriausias aptarnavimas!Mums 1 šansas, grąžinti jums 100% Pasitenkinimo!Jokių papildomų Problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Sveiki atvykę į didmeninės:) Mūsų prekės yra labai tinkamas, prašome būti tikri, pirkti, mes bus nedelsiant išsiųstos. 1.Dėl Politikos, prašome pateikti mums savo vardą ir pavardę, jei jums yra Rusija.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą. 2.Prekės bus išsiųstos per 7 darbo dienas nuo mokėjimo gavimo. 3. Jei sandoris yra Kinijos valstybinė šventė, tvarkymo laikas bus atidėtas.Prašome suprasti.Laivybos Variantas: Kai užsakymo pagal 7USD,nemokamas pristatymas su untrackable "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius" kaip numatytoji pristatymo būdą.Prašome pasirinkti, stebimi "China Post " Oro Paštas" pristatymas su papildomų mokesčių, jei jums tai sekimo numerį, labai daug.Kai jūsų paketo terminas patvirtinimo metu yra beveik,jei norite laukia ilgiau,prašome susisiekti su mumis dėl "Pratęsti prekių Pristatymo Terminas" norėdami gauti daugiau apsaugos.Ačiū!Apmokėjimas: yra daug mokėjimo būdų galima rasti Kaunaskitaip.lt, tokių kaip Alipay, kredito korteles,realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.Atsiliepimai: Tikiuosi, jūs galite suteikti mums gerus atsiliepimus!Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo vystymosi .Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Dėkojame už jūsų paramą!!Jūsų satifaction yra mūsų didžiausia Galia pirmyn, Jei jums patinka mūsų Parduotuvės:Pridėti prie parduotuvės sąrašą, Jei jums patinka mūsų prekės:Pridėti į Pageidavimų sąrašą,Palikti Mums, 5-žvaigždučių

Žymos: akrilo led plokštė, 3d bazinė led, mažas akrilo lempos bazės, 3d lempa skydelyje, thule, pagrindo akrilo šviesos, 4000 k led panel, lempos lapų, akrilo plokštės 3d led lempos, 3d lempos plokštė.


  • Savybės: 3D LED Nakties Šviesos lempose
  • Modelio Numeris: 3D LED Nakties Šviesos lempose
  • Garantija: išskyrus akrilo skydelis
  • Bazinė Medžiaga: ABS
  • Elemento Tipas: Lempos Bazės
  • Sertifikavimo: BMK

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]