YY Lashes Blakstienų priauginimo Gamtos Premade Gerbėjai Naujas Blakstienų priauginimo Atskirų Blakstienas Privačios Etiketės

  • €7.05
  • €6.48



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Metodai, taikant tušas:

1. Nereikia taikyti per daug ar net lipni blakstienų klijais.Tai padės gerokai sumažinti gyvenimo blakstienos.

2. Blakstienų klijai yra naudojami ant kotelio blakstienų šaknis.Apytikris tūris yra apie 0,5-1mm.Jis gali būti taikomas tolygiai ir greitai.

3. Pritaikius blakstienų klijai, palaukite kelias sekundes ant blakstienos, klijuoti netikrų blakstienų arti šaknies blakstienos, ir tada nereikia perkelti savo rankomis ar pincetu, leiskite blakstienoms būti nustatytos padedant išorės jėgos keletą sekundžių, tegul šaknis klijuoti pirmą kartą, ir tada atidaryti savo akis, pareguliuokite netikrų blakstienų, o blakstienos yra ne visiškai sausos, paspauskite ir palaikykite per didelis, ir pakelti per mažas.

4. Kai melagingą blakstienos yra 0,5 cm atstumu nuo akių, nereikia skubėti klijuoti nuotraukas.Pirmas nustatyti apytikslę pozicija blakstienos uodegą ir akis galvos.Tada ranka arba pagalbiniai eina iki 45 laipsnių į fix taškas viduryje blakstienų, tada uodega į akis, ir, galiausiai, galvą, akis.Tai yra gana geros būklės.Žinoma, galite ją įdėti pagal užsakymą esate pripratę.

Specialus priminimas:

Tvirtindami blakstienos, kampas yra labai svarbus.Blakstienos turėtų būti šiek tiek pakelta, kurios yra 45 laipsnių didesnis už kampo savo blakstienoms.Tik tokiu būdu gali blakstienos būti įterptas į vokų šaknis blakstienos ir akys bus užblokuota jei rankos yra iškeltas.Jūs galite aiškiai matyti, kad šaknies jūsų blakstienos, taip, kad jums gali tiksliai pamatyti rezultatą klijavimo jūsų blakstienos kelis kartus, nes šis žingsnis nėra padaryta gerai, ir sunku tuomet jas šaknis blakstienoms arba pabaigos akis, nes jūs negalite matyti juos.Jei naudojate pincetu laikykite pasta, jūs taip pat turėtų atkreipti dėmesį į kampą, melagingą blakstienos yra pakreiptas ir klijavo.~~

Gaminio priežiūra:

1. iš dėžutės vaizdą, sekti kryptimi blakstienų, pirštais švelniai pašalinti iš dangčiu nuo vidurio į žiupsnelis melagingą blakstienos greitai nugriovė, netraukite du ar trys plaukai traukia žemyn.

2. naudojamos kruopščiai pašalinti netikrų blakstienų klijų aukščiau, tvarkingai į dėžutę, ne atkreipti dėmesį į akių šešėliai, milteliai, tušas, prilimpa prie netikrų blakstienų, melagingą blakstienos, kitaip bus sunaikinti.

3. valymo melagingą blakstienos, netikrų blakstienų valyti su specialia iškrovimo akių makiažo valiklis, vandens, rub netikrų blakstienų su medvilnės paspauskite, pirmasis iš šaknų, tada priekine dalimi, veiksmų, turi būti lengvas, kitaip ji negali naudoti ciklą.

Žymos: blakstienų yy, asmeniniams poreikiams privačios etiketės, privačios etiketės suknelė, spalvotas etikečių spausdintuvas mašina, blakstienų pratęsimo premade ventiliatorius, etiketės, įranga, pratęsimo blakstienų rinkinys, 3d pluošto, blakstienų, tinklo navina.


  • False Eyelashe Tipas: Individualus Blakstienų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Netikrų Blakstienų Grupė: Kita
  • Elemento Tipas: Netikrų Blakstienų
  • Gamybos procesas: Mašina Padarė
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Netikrų Blakstienų Stilius: Storas
  • Netikrų Blakstienų Medžiaga: Sintetinių Plaukų
  • False Eyelashe Ilgis: 1 cm-1,5 cm
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Netikrų Blakstienų Rūšiuoti: Blakstienos Pratęsimo

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]