Happy Tree Friends anime pliušinis lėlės HTF Sniffles pliušiniai žaislai 40cm minkšta pagalvėlė aukštos kokybės dovanų

  • €18.07
  • €15.36



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Prašome atkreipti dėmesį į dydį ir nereikia tikėtis didesnio dydžio nei realių dalykų.Prašome pirkti po to, kai jūs žinote, dydžio ir susitarti dėl dydžio ir nereikia duoti neigiamų atsiliepimų į mus, kai jums daugiau tikėtis dydžių.

Apie Produktą

Visi mūsų produktai yra tokios pačios kaip ir ką nuotraukas rodyti. (Sutikite, kad ten bus nedidelis skirtumas, nes šviesos fotografavimas.) Tai, ką matote, yra tai, ką jūs galėtumėte gauti.Jei jums rūpi, informacijos daug, prašome patikrinti mūsų išsamios nuotraukos kaip atidžiai kiek įmanoma.Stengiamės, kad mūsų geriausias jums pasiūlyti visi aplink nuotraukas mūsų produktą.

Apie Laivybos Adresas

Įsitikinkite, adresas, jūs įdėti, pateikdami užsakymus Kaunaskitaip.lt yra teisinga.Mes laivas elementą adresas kairėje Kaunaskitaip.lt.Jei tai atsitiks, kad jūs norite pakeisti adresą, prašome rašyti Kaunaskitaip.lt kad pastaba.

Apie Mokėjimo Būdai

Mes priimame Alipay sąlyginio Deponavimo, "Western Union", T/T "(Banko pavedimu) ir "Money Gram".Galite pasirinkti bet kurį iš šių mokėjimo būdų ir paprašykite, mes galėtume išsiųsti jums mokėjimo informaciją.

Apie Paketas

Visi mūsų produktai būtų nagrinėjamas iki laivybos ir būtų gerai, supakuoti tuo atveju, jei jis būtų sugadintas pristatymas.

Apie pristatymo Būdus ir Laivybos Dienų

Gavę jūsų užsakymą, mes būtų organizuoti siuntą per 3 dienas.Jei norite mums laivas, kurį Kinija Po Oro Paštą, kuris yra nemokamas, jis truktų ilgiau laiko atvykti.Tai yra apie 15 iki 30 dienų. (Dėmesio: Turkija ir Brazilija pirkėjai, prašome nedvejodami pasirenka šį metodą, nes jis negali atvykti į Turkiją ir Braziliją.) Jei norėtumėte gauti elementą greičiau, galite pasirinkti, DHL, ar AVS.Imtis JAV, kaip pavyzdys, tai būtų apie 5-7 dienomis atvyksta EMS ir 3 į 5 dienų DHL.Jei norite sekti savo užsakymą, jūs galite eiti į užsakymo informacijos arba E-paštu mums patikrinti.Kai mes laivą iš sklypas, laivybos bendrovės valdymas, kai sklypas turi būti vežamos.Taigi, prašome palaukti sklypo atvykti.Jei jis trunka ilgiau nei tikėtis, pasakykite mums, ir mes norėtume patikrinti ir skubėti laivybos kompanija.

Apie Atsiliepimą

Atsiliepimų yra labai svarbu mums.Gavę iš mūsų produktą, mes būtume dėkingi, jei jūs palikti teigiamą atsiliepimą (5 žvaigždučių) mūsų parduotuvėje.Tačiau, jei esate nepatenkinti mūsų produktą, galite susisiekti su mumis pirmiausia, prieš išvažiuojant atsiliepimų.Mes būtume dėkingi, jei jūs neturite palikti neigiamą atsiliepimą be mums.Mes stengiamės duoti sprendimas, kai sakei, kad perkant patirtis yra ne taip gerai, kaip tikėtasi.Bendravimas yra labai svarbus.Jums gali parodyti mums teigiamų atsiliepimų, jūs mums, kai jūs norite įdėti daugiau užsakymų su mumis.Mes norime suteikti jums nuolaida produktai ateityje užsakymus.

Apie keitimą Dydžiai ar Spalvos ir Stilius

Kai jūs gaunate produktą iš mūsų, prašome pabandyti.Tačiau įsitikinkite, kad turite batai yra geros sąlygos, nes jei dydis yra per didelis arba per mažas, jums galėtų keistis su mumis.Mes tik atlikti mainų, kai produktas nėra pažeista, ar ji naudojama būti perparduotas.Prašome mus informuoti, kada norėtumėte daryti mainus.Jei norite pakeisti dėl dydžio ar spalvos ar stiliaus, jums reikia mokėti už laivybos mokesčiai į laivą atgal buvusiame ir mums laivas jums naują.Tačiau įsitikinkite, kad esate tikras dėl dydžių ar spalvų ar stilių prieš perkant mažesnių nepatogumų tiek jums, tiek mums.

Apie Grįžęs Produkto, Jei grąžinimo priežastis yra tada, kai yra problema, kad mūsų produktas, mes padengia siuntimo mokesčius.Bet mums reikės jūsų pagalbos, kad pasiūlyti mums nuotraukas mums žinoti, kad produktai yra blogos kokybės.Jei grąžinimo priežastis yra tik tada, kai pirkėjai yra patenkinti stilių arba spalvų ar bet kokių kitų priežasčių, tai yra ne dėl kokybės, pirkėjai turėtų padengti siuntimo išlaidas.

Prašome informuoti mus prieš siunčiant atgal produktų, kad mes galėtume gauti produktą, be problemų.Prašome naudoti lauke pack produktą taip, kad jis nebus pažeistas, o pristatymas.Ir prašome suprasti, kad mes grąžinamoji išmoka, kai mes gauname produktas atgal.Ir mes negalime grąžinti, kai produktas yra blogas, skirtos perparduoti.

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Mes stengiamės jums pasiūlyti mūsų geriausią aptarnavimą ir geriausius produktus.

Žymos: levi akermano plushi, boba atkarpa, išpuolis titan levi pagalvė, didelis plushies, mha plushie, blobfish, gudetama pliušas, boba atkarpa, pliušas, gyvūnų kirtimo naujas horizontas pliušas, kuromi pliušas.


  • Matmenys: 40cm
  • Temos: TV & Filmo Veikėjas
  • Savybės: MINKŠTAS
  • Tipas: Pliušinis/Nano Lėlės
  • Elemento Tipas: Gyvūnai
  • Įdaru: PP Medvilnės
  • Prekės Pavadinimas: comealot
  • Amžius: 2-4 Metai
  • Lytis: Unisex
  • Medžiaga: pliušas
  • Gyvūnai: asilas

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]