2020 m. Elektros Exfoliator Pedikiūro Šlifavimo Mašina Kaliaus Valiklis Pėdų Priežiūros Roller Įrankis Failą Kojos Kulnas 7 Šlifavimo Galvutės

  • €24.14
  • €14.48



  • Dalintis:

Papildoma informacija

2020 m. Atnaujinti Elektros Exfoliator Pedikiūro Aparatas Kaliaus Valiklis Pėdų Priežiūros Roller Įrankis, Pedikiūro Failą Kojos Kulnas su papildomų Šlifavimo Galvutės

Savybės:

> Įkraunamą : Tai Pedikiūro buvo built-in Upgrade1000mAh baterija 2020 metais. Ne tik patogiau, palyginti su tais, be įkraunamas baterijas, bet ir ekologiškas.Įkrovimo laikas yra maždaug 8 valandos.Iki 50 min naudojant laiko

>Prabangos Auksas: Renkantis šį Auksinė koja failas yra ne tik pagražinti jūsų kojas, bet taip pat rodo, nuostabaus gyvenimo, kad jūs turėti omenyje.

> USB kabelis: Jums gali būti nerimauja dėl sulaužytų savo adapteris, nereikia nerimauti.Taigi, vienas vadovas, kabelis yra skirtas, kaip USB sąsaja, Todėl jūs galite ne tik imti ji mūsų adapteris, tačiau taip pat į savo kompiuterį, planšetinį kompiuterį, Powerbank...

> Vyresniųjų Kvarcinis Smėlis : Kodėl verta rinktis šį negyvas odos kaliaus pašalinimas ?Jūs galite gauti 2 skirtingų rūšių Scholls file-roller galvas, kas daugiau, galite gauti daugiau šlifavimo galvutės čia.

Pastaba:

>Tai kaliaus valiklis rekomenduojama vienas žmogus.Dėl higienos priežasčių, unikalus volai šlifavimo neturėtų būti dalijamasi su kitais.

>Prieš naudojant šį negyvas odos šveitimo priemonė koja pirmą kartą ar jei jis nebuvo naudojamas gana ilgą laiką, tai ji turi būti mokama ne mažiau kaip 10 valandų.

Pakuotėje 1: 7 galvutės, 1 x Koja Failų 7 x Roller Vadovai ( Iš viso 1 bauda + 6Rough) 1 x Dangtelis 1 x Įkroviklis ( jei Norite, galite palikti mums žinutę, pasakykite mums, ką PLUG reikia )

1 x USB Kabelis 1 x Teptukas 1 x Saugojimo Krepšys ( Dovana ) 1 x Nagų Žirklės ( Dovana )

Apmokėjimas: 1. Mes galime sutikti T/T", "Western Union" ir Sąlyginio mokėjimo, geriausias būdas yra internete Sąlyginio mokėjimo, jūs galite pasirinkti patys.Jei norite, kad kiti mokėjimo terminais, prašome leiskite mums žinoti, jei jums padaryti užsakymą.

2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

Vežimą:

1. Mes atsiųsime prekes per 3 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta.Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

2. Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų tokių eismo įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.Be to, pirkėjas turėtų būti atsakinga už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje.

Garantija ir Garantijos:

1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti

2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

3. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

4. Bet straipsniai, prašome siųsti EMS, arba savo vietos po siunčiant atgal.

Apie Atsiliepimą:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos: pakeisti scholl, mergina sholl, pagrindiniai elektros prietaisai, elektrinė dulkių adsorbcijos koja šlifuoklis 50off, calentia elektros koja, angl malūnėlis, massag roller, pėdų malūnėlis, kaliaus pašalinti, aukštakulniai moterims.


  • Prekės Pavadinimas: denicer
  • Modelio Numeris: 32/36
  • Įtampa: Global Universal(100-240V)
  • Maitinimo Tipas: Įkrovimo
  • Naudojimo Laikas: 45mins
  • Baterijomis: Taip
  • Dydis: 1000mAh
  • Įkrovimo Laikas: 8h
  • Medžiaga: ABS
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]