Pet Palapinė Namuose Kačių Lova Nešiojamų Teepee Su Storio Pagalvėlė Galima Šuo Šuniukas Ekskursija Lauko, Patalpų Šunų Namai

  • €15.97
  • €11.50



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Pet Palapinė Namuose Kačių Lova Nešiojamų Teepee Su Storio Pagalvėlė Galima Šuo Šuniukas Ekskursija Lauko, Patalpų Šunų Namai

Kulka Taškų: 1、Saugos ir Privatumo: Tai penthouse apartment gali suteikti atskirą patalpą, skirti jūsų augintiniui apsaugoti jį saugiai.

2、Gerai padarė Medžiaga-teepee palapinės medžiaga yra 100% tvirtos medvilnės drobės ir laisvi lazdele, kruopščiai prisiūtas, baudos kūrinys, storas pagalvėlės gali padaryti augintiniai jaustųsi patogiai.

3、Lengva Surinkti: Tai pet namas nereikalauja jokių įrankių ir yra labai greitas ir lengva surinkti, ardyti ir valyti, ir yra lengva atlikti.

4、Paprastas Dizainas: šunų lova gali tilpti jūsų namų apdailos ir lengvai tilptų jūsų gyvenimo erdvę.Jūs ir jūsų augintinė bus meilė jį.

5、Tinkamą Vietą: Jis gali būti naudojamas patalpoje ir lauke, ir jis taip pat tinka trumpalaikėms kelionėms, tinka visos katės, mažų ir vidutinio dydžio šunys, triušiai ir kiti gyvūnai.

Savybės:

1. Saugos ir Privatumo: Tai penthouse apartment gali suteikti atskirą patalpą, skirti jūsų augintiniui apsaugoti jį saugiai.

2. Gerai padarė Medžiaga-teepee palapinės medžiaga yra 100% tvirtos medvilnės drobės ir laisvi lazdele, kruopščiai prisiūtas, baudos kūrinys, storas pagalvėlės gali padaryti augintiniai jaustųsi patogiai.

3. Lengva Surinkti: Tai pet namas nereikalauja jokių įrankių ir yra labai greitas ir lengva surinkti, ardyti ir valyti, ir yra lengva atlikti.

4. Paprastas Dizainas: šunų lova gali tilpti jūsų namų apdailos ir lengvai tilptų jūsų gyvenimo erdvę.Jūs ir jūsų augintinė bus meilė jį.

5. Tinkama Vieta: Jis gali būti naudojamas patalpoje ir lauke, ir jis taip pat tinka trumpalaikėms kelionėms, tinka visos katės, mažų ir vidutinio dydžio šunys, triušiai ir kiti gyvūnai.

Techniniai duomenys:

Spalva: balta

Medžiaga: medvilnės drobės ir medžio

Dydis: apie 40*40*50 cm/15.75*15.75*19.69 colis, apie 50*50*60cm/19.69*19.69*23.62 colių

Priedai: su pagalve

Tinka: katės ir šunys, vidaus/lauko/trumpalaikės kelionės.

Pakavimo Sąrašas:

1*Katė Lova

Žymos: lovos šuo, katė teepee, wigwam, stovykla lauko palapinė, šuo namo lauko, lova katė, pet palapinė, akių mažylis playpen, katė palapinė, teepee.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: naminių gyvūnų namai
  • Medžiaga: medvilnės drobės ir medžio
  • Didmeninė: Taip
  • Modelio Numeris: Šuo Lova, Katė Lova su Pagalve Luxery Nešiojamų Šuo Palapinės Naminių gyvūnų Namai
  • Funkcija: katė palapinė

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]