Mažesne Nei Rinkos Verte Rinkinys Barzdos Plaukų Goatee Iškirpte Skutimosi Šabloną Valsčiaus Barzdos Formavimo Priemonė Plaukų Pjovimo Grooming Kit Kirpykla Prekes

  • €5.75
  • €3.74



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Mažesne Nei Rinkos Verte Rinkinys Barzdos Plaukų Goatee Iškirpte Skutimosi Šabloną Valsčiaus Barzdos Formavimo Priemonė Plaukų Pjovimo Grooming Kit Kirpykla Prekes

---Pagrindinis Kaklo, Plaukų Skutimosi Vadovas - Tai yra skutimosi trafaretas padėti jums trim jūsų perteklius, kaklo, plaukų, kad išlaikyti jūsų šukuoseną ieško švieži.Pavargau nuolat lankotės, kirpykla, nes jūsų kaklo plaukai yra nepatogus?Tai yra jūsų viliojimo sprendimas!Taip pat daro labai kirpykla reikmenys. ---PUIKIAI ATRODO - Goatee yra nesenstantis!Puikiai neapdailintais kraštais goatee ir švarus kirpimas su mūsų viliojimo įrankį, jūs ieškote geriau, nei jūs kada nors buvo!Nustebinti savo bendraamžiais, socialinių renginių su aštriu goatee.

---ORIGINALAUS DIZAINO - Visada turėti šviežių barzda linijos ir iškirptės liniją su juo, originalus barzdos formavimo modelį.

---SUTAUPYTI PINIGŲ - Nereikia išleisti kitą procento dėl kirpykla linijos savo barzda, sutaupyti pinigų, ji ir visada turėti šviežių barzda į komfortą savo namuose.

---TOBULOS LINIJOS - Kelių kreives & tiesiai kraštų vadovas jums forma ir stilius jūsų valsčiaus ir kaklo liniją!

Žymos: kampo pjovimo įrankiai, mažesne nei rinkos verte šabloną, creaclip nustatyti plaukų pjovimo įrankis, akių formą, barzda goatee, plaukų modelis, individualų kirpykla prekes, hairdress, kirpykla rinkinys, betmenas apyrankė.


  • Modelio Numeris: Plaukų Pjovimo Grooming Kit
  • Prekės Pavadinimas: panelė rožė

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]