Automobilių Taksi Izoliacijos Plėvelė Skaidri Izoliacija Užuolaidų Kabinos Užpakalinės Eilės Apsaugine Danga Anti-Rūko Pasiskirstymo Uždanga Stabdžių Lašelis

  • €17.16
  • €13.72



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Savybės:

1. Aukštos kokybės medžiagos: kabina atskirai filmas yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC plėvelės, kurie yra skaidrūs, lengvi ir didelės raiškos, ir tai neturi įtakos regėjimo lauką, kuris yra labai saugus.

2. Anti-purškalas: priekiniai ir galiniai izoliacijos plėvelė automobilį galima apsaugoti nuo purslų ir dulkių patekimo į vairuotojo sėdynę.Į epidemija, situacija labai svarbu atskirti perdavimo maršrutą ir išvengti užkrėtimo, teikiant šeimos nariai su domu apsauga ir priežiūra.

3. Lengva įdiegti: Tai anti-rūko visiškai uždara apsauginis dangtelis yra surištos su lipnia juostele, kuri yra labai lengva įdiegti arba pašalinti.

4. Daugkartinio naudojimo: filmas gali būti pakartotinai naudojamas, bet prašome atkreipti dėmesį į valymą ir dezinfekavimą.

5. Dydis: 2 dydis yra neprivalomas; įprasta automobilis gali pasirinkti, 1.34 * 1.7 metrų, VISUREIGIS off-road transporto priemonė gali pasirinkti, 1.34 * 1.9 metrų.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Spalva: skaidrus

Dydis: Mažas: 1.34 * 1.7 m/52.76*66.93 colių.Didelis : 1.34 * 1.9 m/52.76*74.80 colių

Kablys ir kilpa ilgis: 4 m

Pakavimo Sąrašas:

1 * Apsauginės Plėvelės

1 * Kablys ir kilpa

1 * Purškimo Butelis

Žymos: juodos spalvos taksi vairuotojas, ismael, led taksi, šalinimo kostiumas, ekrano taksi, užuolaidų dvigubai, valdybos taksi, ženklas taksi, taksi, kūdikių bananų dantų šepetėlis.


  • Kategorijos: Vienkartiniai Vairas
  • Medžiaga: plastikinės plėvelės

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]