Už PS4/PS4 Slim/PS4 Pro Vertikalus Stovas su Aušinimo Ventiliatorius Dviguba Valdytojas Įkroviklio Įkrovimo Stotis " SONY Playstation 4 Aušintuvas

  • €23.64
  • €17.26



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Suderinama PS4/ PS4 SLIM /PS4 PRO

Viskas viename: konsolės vertikalus šviesos stovas + įkrovimo stotį + USB hub aušintuvas + 12 žaidimą saugojimo Erdvės taupymo dizainas: Paprastai žaidimų konsolės yra per didelis, ir kai kurie priedai, užima daug vietos.Tačiau su šia vertikalus stovas, jūsų PS4/PS4 pro/PS4 Slim universalieji kompiuteriai ir rankena gali būti ant stovo, sutaupant jums daug erdvės, o aušinimo ps4 vietos.Built-in ventiliatorius: 3 įmontuotu ventiliatoriumi yra skirtos, kad jūsų žaidimų konsolės turi būti efektyviai aušinamas ir ramino.Nuo tada, jūs neturite jaudintis dėl žaidimo per ilgai ir sukelia pagrindinių perkaitimo ir įrašyti savo stalo.Mūsų universaliųjų PS4 konsolės dual įkrovimo stotis su dviem įkroviklis uostų vienu metu mokesčiai jūsų PS4 valdytojas, taupant jūsų laiką!Vertikalus laikiklis ventiliatoriaus aušintuvas leidžia jūsų PS4/PS4 pro/PS4 slim būti tinkamai aušinamas.Vienas logistikos centras ir vienas USB yra suprojektuoti su galinga baterija rezultatų puikus našumo patobulinimų.Tai PS4 aksesuaras yra geriausias jūsų pasirinkimas!

Skelbimas :

Mes turime du stiliai, prašome pasirinkti vieną,pagal savo poreikius, 2.0 Versija turi įkrovimo indikatorius LED šviesos,1.0 Versija neturiu.

Pastaba

Tai yra tiesiog valdytojas stovėti!Konsolės ir valdytojas nėra įtraukti Pranešimas: Laivas iš JAV ir rusijos ateina su mažmeninės prekybos langelį,laivas iš Kinijos ateina be mažmeninės prekybos dėžutę

Parama Playstation 4

Šis aušinimo galite paremti PS4/PS4 SLIM/PS4 PRO konsolės

Tyliai Aušinimo Ventiliatoriai

PS4 Vertikalus Stovas su Aušinimo Ventiliatorius ateina su 3 įmontuotu ventiliatoriumi.Suteikia pastovų pinigų srautą vėsaus oro ir efektyviai išlaiko savo PS4 konsolės nuo perkaitimo ir pratęsti jos tarnavimo laiką.

Dual Valdytojai Įkrovimo Stotis

Du įrengtas angas, saugojimo ir įkrovimo jūsų valdikliai.Įdėkite savo duomenų valdytojas į stovą po žaidimo sesija ir jis turės mokėti už savo kitą žaidimo sesiją.

Apsaugoti Savo PS4 ir Lengva Naudoti

Anti-slydimo EVA iš abiejų pusių, kad išvengti braižymo ir slydimo PS4 konsolė; 8 premijos nykščio rankena dangtelis geriau apsaugoti jūsų duomenų valdytojas.Lengvai nustatyti.Tiesiog vieta jūsų PS4 stovo ir prisijungti built-in kabelis.

Patogus Usb Hub ir Žaidimas Saugojimo laiko Tarpsnių

1 Micro-USB prievadu ir 1 USB puodą.Galite perduoti duomenis, arba imti jokių prietaisų.Stovo savybės iki 12 slots laikyti žaidimas atvejais ir laikyti savo mėgstamus žaidimus pasiekiamas.

Produkto Veiksmus

1.Kai mokesčių radiatorių įterpti mirco įkrovimo laidas 2.Paspauskite ventiliatoriaus jungiklio mygtuką, norėdami pradėti aušinimo. 3.Krovikliu du PS4 valdytojai pagal rankena plotis. 4.Ne slydimo EVA abiejų pusių, siekiant išvengti įbrėžimų ir skaidres.

Matmenys:

Produkto Specifikacijos:

Režimas: TP4-882 Medžiaga: ABS Spalva: Black įtampa: DC 5V Išėjimo srovė: 500mA Tiekimo Maitinimas: USB 5V(prijungti USB kabelis konsolės) Srovė: max srovė atskirų duomenų valdytojas yra iki 800mA kai valdiklis yra baterijos įkrovimo vidutinė srovė yra 400mA, kai du kontrolieriai įkrovimo(nr. ventiliatorius dirba) Max Ventiliatoriaus sukimosi Greitis: 5000±10%žmonių su judėjimo NEGALIA Max Oro Išėjimas: 12.6 CFM Įkrovimo Laikas:nuo 2,5 iki 3 valandų (2 valdytojai įkrovimo vienu metu) Produkto Dydis:9.8 x 8.07 x 2.7 coliai/250 x 205 x 68 mm

Paketas Apima:

1 x PS4 Serijos Vertikalus Stovas Su Aušinimo Stovas 1 x Krovimo Kabelis 1 x Vartotojo Vadovas Pranešimo: Laivas iš JAV ir rusijos ateina su mažmeninės prekybos langelį,laivas iš Kinijos ateina be mažmeninės prekybos dėžutę

DUK

Q1:Ar ši aušinimo stovas būti konsolės ir valdytojas ?A1:Ne draugas!Tik stovėti.Q2:Yra dėžutė pakuotės?A2:Ne draugas!Mes ne naudojant box pakuotės dabar.Q3:Ar valdytojas įsižiebti, kai mokesčių?A3:Taip, draugas!

Žymos: PS4, pultas sony playstation 5, stotis " sony playstation 4, kontrolės ps5, savininkas telefono, Xbox 360, žaidimas ps3, NINTENDO JUNGIKLIS, kairėje stick, gta ps4 konsolės.


  • Modelis: Už PS4 konsolės
  • Modelio Numeris: Už PS4 PS4 Slim/PS4 Pro Aušinimo Ventiliatorius
  • Stendas Modelis: už PS4/PS4 Slim/PS4 Pro
  • Tipas: Už Ps4 konsolės " playstation 4
  • Dropshipping: Parama
  • sąlyga: Už PS4 Aušinimo Ventiliatorius
  • Pritaikymas: Playstation 4 ventiliatorius
  • Parama: Už ps4 valdytojas dokas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Kita
  • Prekės Pavadinimas: TECTINTER
  • Elemento Tipas: assessorios Už ps4

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]