Tinka BMW R1200GS ADV Motociklo Reguliuojamas Įrašą Ant priekinio Stiklo Pratęsimo Spoileris, priekinis Stiklas, Reflektoriai

  • €16.43
  • €15.61



  • Dalintis:

Papildoma informacija

PRODUKTO APRAŠYMAS pagrindinė problema, su bet originalus priekinio Stiklo yra, kad viršutinis kraštas negali būti koreguojami, siekiant patenkinti individualius poreikius ir panaikinti buffeting ir turbulencija.

Ekrano aptakas, kuris gali būti montuojamas ant viršutinės dalies originali ekrano ir naudoti aukštis ir kampas.

Greitkelio jojimo spoileris gali būti pozicija aukščiausiame nustatymas yra maksimali apsauga nuo vėjo ir sumažino už off road arba miesto jojimo sąlygas.

Sukimosi ginklų funkcija, blokavimo jungikliai, kurie buvo išbandyti ne Greitkelio greičiu išlaikyti spoileris į norimą padėtį.

Kai nereikalingų ji gali būti lengvai pašalinta.Įranga: spoileris gali būti uždėti ir nuimti be įrankių, Lengvai reguliuoti.Šis aptakas buvo sukurtas ir pagamintas iš lazeriu supjaustyti ir CNC frezuotas dalys Lengvas tikslumo CNC apdirbta koregavimo mechanizmas.Apima visus būtinus montavimo aparatūros Spalva: Titano, Sidabro Matmenys: 270 mm x 122 mm(lxh) Įtaisyti:

Tinka BMW R1200GS ADV

Tinka įvairių modelių iš šių gamintojų: BMW, Aprilia, Ducati, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha

Pakuotė: 1 x Priekinio stiklo Spoileris, 1 x CNC Aliuminio bloko

Žymos: pamušalas honda nc750x, naftos bmw 1200 gs, bmw f 850 gs, r1200g, afrika twin, r1250gs, etiketės polaris sportininkas, s1000xr, rankenos bmw r1200gs adventure, 1200 bmw gs.


  • Prekės Pavadinimas: Xracingmoto
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Motociklams Padaryti: BMW

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]