CINESPARK PMA-19 19cm Aukštos kokybės plieno, NE-READY-MADE "PASIDARYK pats" animacijos studija armatūra lėlių Stop Motion Animacijos Veikėjas

  • €53.42



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Aukštos kokybės plienas "PASIDARYK pats" inkaro rinkinys, skirtas " Stop Motion Animacijos Personažas 19cm techniniai duomenys: 1. Medžiaga: plieno,vario,geležies 2. Strypas su sriegiu: M3 3. Kieto Nerūdijančio plieno rutuliniai: 6mm su M3 sriegiu skylė 4. Bendras plokštė:nerūdijančio plieno medžiagos 5.Bendras blokas:kieto nerūdijančio plieno, 6. Įtempimo varžtas: M3x10mm 7. Universalus bendras:10/10/10mm su 6x M3 srieginių tvirtinimo taškai 8. Priemonė: "allen" raktas ir veržliarakčio 9. Pensinis: M3 varžtas su wingnut 10.Ranka mount: 5mm ir 4mm žalvario vamzdžių savybės: 1. Takelažas taškų yra judėjimas, įskaitant bėgimas,šokinėjimas,plaukioja ir pan. 2. Stuburo judėjimas yra. 3. Pirštas bendrą su M3 riešutų, už lygiąsias-žemyn sistema. 4. 8 fiksuotojo sąnarių, rankos ir kojos, kad ji perkelti reactively. 5. Ribotas judėjimas už alkūnės ir kelio leidžia perkelti reactively. 5. Galva ir plaštakos įtvarai yra prieinami 6. Pakankamai atsarginių dalių yra numatytos. 7. necessory priemonėmis 8.Kieto nerūdijančio bendras kamuoliukus, kad jis taptų patvarus judesiams.

jums reikia pasiruošti: super klijų !

Žymos: ose, armatūra, stop motion, stop motion "apple", stikbot studija, stop motion lėlės, rinkinys stop motion, remonto magnetinis ventilis, stopmotion, betmenas stop motion, armatūra rinkinys.


  • Modelio Numeris: PMA-19
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: cinespark
  • Medžiaga: Plieno,vario

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]