Twinso Seksualus Užpakalis Keltuvai Lieknėjimo Kelnes Sporto Legging Moterų Kūno Shaper Fitneso Kelnių su Telefonu Kišenėje Pilvą Kontrolės Kelnaitės

  • €14.91
  • €9.69



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Savybės

4 BŪDAS RUOŽAS & NE, permatomas AUDINYS--- 75%, Nailonas + 25% Spandex Medvilnės Patogus, kvėpuojantis ir puikus drėgmės wicking galimybes.

Aukštybinių& JUOSTOS-FIT---butas Suprojektuotas su 4 adatų 6 sriegis siūlės,aukštos juosmens, pilvo kontrolės juostos, kurios kontūrai jūsų kūno formos ir saugojimo

ĮVAIRIOMS PROGOMS---Joga,bėgimas,sporto,šokių,naudotis mokymo ir bet kokios treniruotės,arba lounging kasdien dėvėti.

Specifikacijos

Lytis: Moteris

Spalvos: Žalia, Violetinė, Pilka, Mėlyna

Medžiaga: 75% Nailono, 25% Spandex

Dydis: S, M, L, XL

Svoris: 180g

Paketų Sąrašas

1 * Jogos Kelnės

Produkto Vaizdai

Šiltas Patarimas

1. Jūs galite padaryti drop laivyba?

mes galime išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie mus.Bet jūs turėtumėte palikti mums dėmesį, kad Prašome ne būti kvitus.Tai yra Lašas Laivybos!ir tada mes, pagal jūsų prašymą siųsti sklypo.

2. Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en ( Nukopijuoti į naršyklės atidaryti ).

3. Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis pirmą ,tada mes galime jums padėti ją pratęsti.Todėl jūsų sklypas yra apsaugotas Kaunaskitaip.lt

Mokėjimo

1.Mes priimame Paypal, sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele ir bet galite mokėti Kaunaskitaip.lt.

2. Sąlyginio deponavimo yra geriausias saugų apmokėjimą už jus.

3.Tai yra mokėjimo pagalbos centras : http://help.Kaunaskitaip.lt/categories_Payment.html.(Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

4. Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

Vežimas

1. Mes atsiųsime prekės per 3-5 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

2. Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

3. Prekės yra vežamos Kaunaskitaip.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

4. Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: DHL, EMS, "Fedex".Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.

Maloniai pranešimas: dėl customes ir oras, gal kartais ji bus atidėti šiek tiek laiko, bet mes pratęsime pristatymo laikas, skirtas jums, todėl prašome palaukti šiek tiek daugiau laiko, kantriai.

Grąžinimo & Grįžti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kaunaskitaip.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie Garantija

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Kaunaskitaip.lt!

Apie Peržiūra

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: seksualus didelis užpakalis, pilka shaper antblauzdžiai, paspaudę seksualios kelnaitės, moterų lytinių organų masažas, faja kūno shaper, didelis užpakalis ziajać, kelnių užpakalis, užpakalis keltuvai ziajać, užpakalis ziajać, kūno skustukai antblauzdžiai.


  • Elemento Tipas: Skustukai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: XK004
  • Funkcijos 1: Elastinga, Kvėpuojanti, Plona, ne išnyks, Minkštas, Odos draugiškas, mados,firma
  • Kietas, Energetikos, Kovos su pilling, ne išnyks, Se: Joga, Bėgimas, Sporto, Šokių, Pratybos, Mokymai, Treniruotės
  • Medžiaga: Spandex
  • spalva: Raudona, Žalia, Juoda, Violetinė
  • Funkcijos 2: Jokių deformacijos,Profesionalus,patogus, Drėgmės wicking
  • Storis: STANDARTAS
  • Pavadinimas: Mados Kietas Moterų Sportinio Fitneso Greitai Sausas Legging
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Dydis: S, M, L, XL ( large size, plus size )
  • Audinio Tipas: Broadcloth
  • Shapewear: Kontrolės Kelnaitės
  • Prekės Pavadinimas: 2Twinso
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Kontrolės Lygis: Vidutinis
  • Funkcijos 3: Kietas, Energetikos, Kovos su pilling, ne išnyks, Besiūlės, Sportinės
  • Apdaila: NĖRA
  • Lytis: MOTERIS

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]