20/40/100 VNT Magija Suspaustas Sponge Trintukas Švaresnis Virtuvės Pagalbinė Priemonė Melamino Kempinės Indų Plovimo Šepetėlis Valymui

  • €6.57
  • €4.66



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Melamino Kempinės 10x6x2 cm ir 10x7x3 cm

Apie gaminį:

Balta spalva suspaustas kempine, o pilkos spalvos normaliai kempinė

VALO GERIAU NEI konkurentai – Patikimas ir profesionalus siurbliai, mūsų magic valymo trintukas kempinės yra didesnis, storesnis, švarus geriau ir ilgiau nei bet kuris kitas.Pagaminti su aukščiausios kokybės melamino putos, mūsų papildomų tankus dizaino, lengvai pakelia toli purvą ir nešvarumus.

2X STORESNIS, 2X ILGESNIS – Labiausiai melamino kempinės urmu pakuočių atvyksta su maža kempinės, kad trupa ir palūžti iš karto.Jūs nusipelno geriau.Mūsų magija valymo trintukai yra storiausias ir didžiausias ploviklių jūs galite nusipirkti bet kur.

TIESIOG ĮPILKITE VANDENS Į IŠTRINTI – užslėpti, kad smirdantis baliklis.Say no šlifavimo, ėsdinančių cheminių medžiagų.Patraukti švelnus, veiksmingiau, bekvapį, ir netoksiškas valymo alternatyva.Tiesiog Šlapias, Išspausti, ir Nuvalykite.Tai taip paprasta.

MULTI-PURPOSE CLEANER – be Vargo supjaustyti per tepalas, muilas maurai ir "etatinių" ženklai.Naudoti savo virtuvėje, vonios kambarys, sienos, durys, grindys, batai, automobilių, tualetas, kriauklė, ir dar daugiau – be šveitimo ir alkūnės tepalas.

100% PINIGŲ grąžinimo GARANTIJA, Jei nesate visiškai malonu su jūsų Oh My Švarus Trintukas Kempinės, grąžinti juos grąžinti visą.Jokių klausimų.Mes pasisakome už mūsų produktų kokybę ir yra tikri, jums MEILĖS savo trintukas kempinės.

PASLAPTIS LAIMINGAS, ŠVARUS NAMUOSE

– Kaip būtų galima Lengvai Valyti Bet kokio Paviršiaus Tik Su Vandeniu –

Niekas nemyli valymas.Toksiškų chemikalų garai, begalinis plovimas, nugaros skausmas.Dabar yra geresnis būdas.

Žmonės visur atranda neįtikėtinas naudoja Oh Mano Gera Ekstra Storio Magija Valymo Trintukas Kempinės.Purvinas senas sportbačiai yra balta ir vėl.Scuffed iki grindjuoste atrodo kaip naujas.Kavos dėmių viduje jūsų mėgstamas puodelis dingo – tiesiog patiko, kad.

– Tiesiog Šlapias, Spaudimas ir Trynimas –

Galimybės yra neribotos.Ir rezultatai yra neįtikėtinas.

Melamino putų kempinės smart naujas būdas išvalyti jūsų namo viduje ir išorėje.

Nenustebkite, jei jums rasti sau ieško dar vienas dalykas, kad švarus.Jums nebūtų pirmoji.

ZhangJi Švarus Trintukas Kempinės darbą, kaip magija.

Mūsų gaminiai yra suprojektuoti ir sukurti mūsų namus ir tavo.Kaip maža šeimai priklausantys verslo, mes manome, kad greičiau, lengviau valyti, todėl jūs galite praleisti savo brangų laiką darai tai, kas iš tikrųjų jums svarbu.

Suspausto Kempinės

Apie produktą

naujas Suspausto Kempinės geriau valymo poveikį ir ilgesnį tarnavimo laiką, šis tipas yra dviejų dydžių chooice, ačiū

Žymos: ekologinio, šiūruoklių washcloth, tdle virtuvės valymo, triukui, šepetys valyti, moneta 100 vnt, dovanų aukso, kichen įrankis, švaresnis dulkių, švariu teptuku, kempine.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Medžiaga: Kempinė
  • Modelio Numeris: HMC
  • Naudojimas: Kita

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]