Mediniai Montessori Medžiagų, Be to, Atimtis Juostelės Valdybos Ikimokyklinio Ugdymo Mokymosi Žaislai Juguetes Brinquedos MF3064H

  • €19.94
  • €13.96



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Mes turime lašas laivybos paslaugų ir didmeninės laivybos, jeigu jums reikalinga ši paslauga, prašome palikti mums pranešimą.

Produkto informacija

Gamintojas:Meroco

Medžiaga:Medinis

Dydis:Kaip paveikslėlyje

Pastaba: Prašome suprasti, šiek tiek spalvų skirtumas dėl skirtingų monitorių; prašome leisti 2-3cm dydžio skirtumas dėl vadovo matavimai

Naudojant Be Juostelės Valdyba, vaikas praktikos seka be derinių, 1-9, ir pradeda procesą, atmintis, kad be lentelių.Medžiaga yra sudarytas iš medienos plaušų plokštės diagramos 12 kvadratų, 18 kvadratų, su skaičiais 1-18 spausdinti viršuje.Saugoma kietmedžio lauke yra juostelės, naudojamos pratybos, 9, raudonos juostos padalyti į kvadratus ir 9 mėlyną juostelėmis, tiek išspausdintas su skaičiais 1-9.

Mokėjimo

Mūsų app jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, idealus, Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje(MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2") ir Kaunaskitaip.lt Kišenėje.

Mūsų svetainėje (VNT) jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Pavedimu, "Webmoney", "Yandex".Pinigai, Western Union", QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, idealus, Giropay, Sofort Bankų, Carte Bancaire (Carte Mėlyna), Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje (MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2"), Pinigų Mokėjimo (Euroset, Syvaony, rusijos Post), ir Kaunaskitaip.lt Kišenėje

Laivybos Ir Pristatymo

1.Užsakymo procesas laikas : 48 valandos, Kaunaskitaip.lt davė įvertinti pristatymo metu, į savo šalį, kai galite pasirinkti pristatymo būdą.

2.Mes taip pat turime express pristatymas, jei norite, greičiau pristatymo, prašome pasirinkti express, jūs norite, kai jums užsakymą.

3.Prašome palikite savo vardą, pavardę, tikslų adresą, correctt pašto kodą ir telefono numerį, kai užsakymą, jei pakuotė buvo grąžintas dėl blogo/nepareikalavo adresą, pirkėjas turi sumokėti už antrą, laivybos mokestis.

Muitinės, Muitai Ir Mokesčiai

1. Gavėjas turi laikytis visų įstatymų ir kitų teisės aktų paskirties šalį.

2. Importo Mokesčiai, o Papildomi mokesčiai už muitinės formalumų atlikimo turi sumokėti gavėjas; mes turime kontroliuoti šių mokesčių ir negali prognozuoti, ką jie gali būti.

Grįžti & Grąžinti

Susisiekite su mumis ir leiskite mums žinoti priežastis, kodėl jūs norite grąžinti (jei paketo buvo gauta per 15 dienų, mes nepriimame grąžinti, arba grąžinti pinigus.)

Mes patvirtina prašymą;, galite atsiųsti grąžintos pakuotės originalios būklės, kaip naujas e gauti grįžo siuntinių ir patikrinti, ar produktas. (jei grįžti produkto neveikia, mes galime atsisakyti grąžinti pinigus Grąžina, laivybos mokestis ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.

Prašome palikite savo Kaunaskitaip.lt ID ir Telefono numerį grįžo sklypo taip, kad mes galime efektyviai.

Atsiliepimai

1. Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir Penkių Žvaigždučių.Mes esame tikrai dėkingi, kad.

2. Jeigu turite kokių nors skundžiasi apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl Kaunaskitaip.lt ir mes išbandyti mūsų geriausias pastangas, kad išspręstų savo problemas.

Susisiekite su mumis

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per"Susisiekti su dabar"link" ar "Pokalbiai dabar"nuorodą, mes pasistengsime atsakyti taip greitai, kaip mes galime.

Žymos: eva rankiniai, montessori švietimo žaislas medinis, naminis montessori medžiagos, praktinių montessori medžiagos, montessori žaislas medinis, montessori medžiagos numeriai, montessori ugdymo namuose mediniai žaislai, montessori ugdymo mediniai žaislai sumas, išminties dėžutę, montessori skaičiavimo medžiaga.


  • Sertifikavimo: Kinija sertifikuotas (3C)
  • Montessori Medžiaga: mokymosi žaislai
  • Modelio Numeris: MS0092
  • Švietimo Mediniai Žaislai: žaislai vaikams
  • Įspėjimas: Nereikia nuryti
  • montessori: Mediniai Žaislai
  • Drop laivyba: Taip
  • Prekės Pavadinimas: MEROCO
  • Didmeninė: Taip
  • Temos: Gyvūnai Ir Gamta
  • Vaikų Dovanų: kūdikių dovanų
  • Amžius: 8~13 Metų

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]