20Pcs/Daug 12-16cm dydis Brand new didmeninė Pobūdžio Povo Plunksna Eyes Blue Peacock " Eye-Fly Susiejimas Medžiaga

  • €4.60
  • €3.91



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Matmenys: 13-16 cm

Naudoja: PASIDARYK pats papuošalai apdaila

Savybės: 100% brand new plunksna

Pakuotė: 20 vienetų/maišelis

Note1:galite pasirinkti įvairių spalvų norite .

Note2:Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. * Amost mūsų pasiūlymai yra skatinamas nemokamas pristatymas Kinija pašto(EMS/CPAM/CPAP), paprastai Pagal 2KG siųsti Kinija paštu(EMS/CPAM) , daugiau nei 2 kg iki EMS/CPAP /DHL .Prašome susisiekti su mumis arba atkreipkite dėmesį Į komentarų lauką, prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai.

* Elementai yra gerai supakuota su burbuliukų paketai,mes paramos pristatymas per EMS/ UPS/DHL/FEDEX/TNT,prašome leisti 2-12days pasiekti;per CPAM, leisti 10-20days pasiekti;per CPAP, leisti 10-40days pasiekti,

*Pristatymo laikas yra nuoroda tik,Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kiti veiksniai(pristatymo greitis logistikos,Oro sąlygų ir kt.) * Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo,mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės,jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

Mokėjimo

* Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

*Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą,mes taip pat priimame įvairius mokėjimus T/T", " Western union,Money gram , kredito kortelę ir kt., kaip nurodyta toliau.

Žymos: povas, plunksna balta, Plunksna, seastar, audinys plunksna, pearl turkis, ventiliatorius povo plunksnų, royal sissi skristi susiejimas medžiagų elk, royal sissi skristi susiejimas medžiagų flash, trumpas povo plunksnų.


  • Modelio Numeris: 75
  • modelis: Natūralus
  • Medžiaga: Povo plunksna

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]