Švyti Tamsoje Dydis Skaičius 4/5 Futbolo Kamuolys Šviesą Futbolo Vaikams saugaus patvarus Apšvietimo Principas Nėra Bateriją Reikia, Puiki Dovana

  • €15.95
  • €11.49



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Kulka Taškų:

1、Aukštos Kokybės: Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, saugus ir aplinkai apsaugos, patvarus, jei jis nėra dirbtinis ar atsitiktinio sugadinimo, ji turi ne mažiau kaip penkerius tarnybos metus, gyvenimą.

2、Apšvietimo Principas: šviesą spinduliuojančio dalis sfera yra suprojektuoti su high-tech liuminescencinių medžiagų.Tol, kol yra šviesos šaltinis, jis gali skleisti šviesą naktį, tokie kaip saulės šviesa, lemputės, blykstės ir mirksi mobiliųjų telefonų.Ryški šviesa, apšviesti kelias minutes, šviesumas yra vienodos, ir jis gali skleisti šviesą, skirti 1-3 valandas.

3、Ne Baterija Reikia: Tai futbolo nereikalauja baterijų, tol, kol yra šviesos ar ultravioletinių spindulių, jis gali įsižiebti, energijos taupymo, aplinkos apsauga.LED footballs remtis baterija yra pavojus, savaiminį užsidegimą arba sprogimo.LED futbolo lemputę naudojant bateriją gali gauti sugadintos.

4、2 Dydžių: Tikslumas graviruotas linija, geras airtightness, 2 dydžių pasirinkti.Dydis 4 (5-7 žaidėjai, dydis 5, reguliariai 11 žaidėjų.

5、Puikus Atostogų Dovana: Galima naudoti įprastą žaidimą ar spektakliai, ar kaip mokymo kamuolys.Puiki dovana vaikams, kurie mėgsta futbolą.Absoliuti staigmena gimtadienio vakarėlį.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šviesos Futbolo

Techniniai duomenys: Dydis 4 kamuolys / Dydis 5 kamuolys

Perimetras: Dydis 4 (620-650mm) / Dydis 5 (680-700mm)

Svoris(apytiksl.): Dydis 4 650g; Dydis 5 750g

Paviršiaus medžiaga: TPU+EVA

Įdėklas: verpalų suvynioti kaučiuko įdėklu

Spalva: spalvinga

Pakavimo Sąrašas:

Šviesos Futbolo*1

Pripūtimo*1

Kamuolys Krepšys*1

Žymos: kamuolys vaikas, dydis 5-futbolo kamuolys, futbolo kamuolys, bėgo nfl futbolas, futbolas batų, circul odinis kamuolys, šviesos kamuolys, futbolas, ličio titan, futbolas, atsparumas pakeitimo langą, ausies minimalistinio.


  • Išvestinių Finansinių Priemonių Serija: Kita
  • Pripučiami: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: PU

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]