10 Vnt./daug Mens Kelnės Animacinių filmų Spausdinti Vyrų Boksininkas Hombre Patogios apatinės Kelnės Viduryje Juosmens Minkštas Kvėpuojantis Vyriškos Kelnaitės Boxer

  • €21.72
  • €15.20



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Modname = CKEditor 10 Pack/Daug boksininkų žmogus savaites vyrų, modelis boxer trumpas knygos boksininkas knygos knygos knygos knygos knygos knygos knygos knygos knygos knygos žmogus modelis daug gaidžiai

Vyriški nauji apatiniai

Medžiaga: 98% poliamido + 2% LICRA

Stilius: Vyrų bokso kelnės

Spalva:

Etiketės dydis (Azijos dydis)

Etiketės dydis

Tinkamas saugos diržas

L

64 cm-80 cm

12.8 "- 16"

XL

70 cm-88 cm

14. - 17.2 į

XXL

74 cm-96 cm

15.2 į. - 18.4 į

Pastaba: tik kaip nuoroda, 1% iki 3% klaidų!

Įspėjimas: 1 Kreipti dėmesį, kai jums pasirinkti tinkamą vieną, Prašome patikrinti du kartus prieš jums padaryti jūsų pasirinkimas, ačiū!

Du Dėl šviesos, dėl skirtingų monitorių ir fotoaparatai, nežymūs spalvų skirtumai, gali būti padaryta.Dėkojame už jūsų supratimą.

Pakuotės Turinys:

Vyriški seksualus apatiniai

Apatinės kelnės ir boksas: apatinės kelnės

Modelis: spausdinti

Medžiaga: medvilnė, pieno pluošto

Modelis: vyriški boxer apatiniai

Boksininkas apatiniai vyrams

Vyriški apatiniai drabužiai vyriški apatiniai

Vyriški apatiniai, bikini: vyriški apatiniai

Vyriški Šortai: vyriški šortai

Vyriškos lyties apatiniai drabužiai: vyriški apatiniai Boksininkai

Vyriški apatiniai drabužiai: vyriški apatiniai

_

Vienas Klientų pasitenkinimas yra mūsų tikslas, Mes manome, mūsų straipsnyje yra puikus.Visi produktai išlaikė kokybės tikrinimas.Jie yra nauji mūsų klientai.Mes tikime, kad jūs būsite patenkinti pirkiniu.

Dvi, Jei gaminys yra sugedęs ar sugadintas atvykus arba, jei jums siųsti neteisingą produkto, prašome susisiekti su mumis iš karto.Grąžintų prekių ir gaminių priimti per 14 dienų nuo daikto pristatymo dienos, turi likti nepakitęs ir pridedamas etikečių ir pakuočių negali būti naudojami ar kokiu nors būdu pakeisti.Kitaip, šis susitarimas yra galutinė.Pirkėjas privalo sumokėti grąžinamąją išmoką.

Trys, Jei turite kokių nors problemų ir problemų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, mums bus malonu išspręsti visas problemas, draugiškas ir patogiu būdu.

Keturių dėkojame už jūsų teigiamų komentarų ir mes bus padaryti mainais.Nedarykite jokių neigiamų pastabų be pirmo bendravimo su mumis.Prašome palikti ne daugiau kaip du darbo dienų atsakyti.

_

Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas mums suteiktų teigiamą komentarą.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis iš karto dėl bet kokio elektroninio pašto užklausas.Mes galime paprašyti pardavėjų klausimus, tiesiog, jungiančios mus

Mūsų tikslas yra atsakyti į visus klientų laiškus per vieną darbo dieną.Mūsų klientų aptarnavimo skyrius atsakys į jūsų elektroninio pašto per 24 valandas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mums arba spauskite pardavėjo kontaktinis asmuo.Klientų aptarnavimo laikas yra nuo 9 val, nuo pirmadienio iki šeštadienio iki 9 val Pekino standartinis laikas

Prašome nepalikite neutralus arba nuolatinio komentarai

Grįžti ir pamatyti mus

Žymos: boksininkas vyrų apatiniai, boksininkas vaikams, vyrų megztinis, halacood boksininkas, animacinių filmų apatiniai, vyrų megztinis, 10 apatiniai, vyrų apatiniai, Mielas, boksininkas vyras trumpas.


  • Modelio Numeris: vyriškos apatinės kelnės
  • boksininkas: Boksininkas Trumpo Jungimo
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Lytis: VYRAI
  • Kiekis: 10vnt = 1 Daug
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Nombre de la marca: CalvesKelson
  • Modelio Tipas: Paisley

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]