Hidraulinės Vamzdžių Plėstuvas Įrankių Rinkinys WK-400 7 Svirtis Hidraulinių Vamzdžių Išsiplėtimo Vamzdis Degalų tiekimo Linija Deglo Įrankiai, VĖDINIMO Įrankis

  • €82.18



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Siuntos Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokestis

1.Prekės bus išsiųsti per 4dienos darbo dienas po apmokėjimo patvirtino .Mes suteiksime jums sekimo numerius, iš karto po siuntą.

2.Prekės yra siunčiami tik į pirkėjo adresatas registruotų Alibaba.

3.Prašome patikrinti, sklypo atvykęs į priekiniai kurjerio.Jei radote sklypas yra pažeistas, ar prekės sugedo,

prašome atsisako pasirašyti siuntinių ir nedelsdami susisiekite su mumis.Taip pat reikia jūsų įrodymai iš laivybos bendrovės

kad sklypas yra pažeista dėl jos atvykimo ir tada mes galėtume pateikti ieškinį prieš laivybos kompaniją dėl žalos atlyginimo,

priešingu atveju, mes nepriimame jokių reikalavimų dėl žalos atlyginimo iš PIRKĖJO.Atsiliepimai

1. Jeigu esate patenkinti gautomis prekėmis, prašome padėti palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5. Ir mes bus daryti tą patį už jus.

2. Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir stengsis išspręsti visus netikėtų problemų.

3. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

4.Prašome DON ' t open ginčą galite susisiekti su mumis, bendrauti su mumis yra geresnis būdas ją išspręsti kuo greičiau.Jei jūs, deja, pradėjo ginčą, mums gali tekti palaukti bent 30-60 darbo dienų Kaunaskitaip.lt siekiant išspręsti problemą.

Žymos: šaldymo priemonė, varpo nugara įrankis, didelis įrankis krūtinės, įrankiai krūtinės, gabaritas švok, bambuko kelionės, deglo įrankių komplektas 3 4, išplėsti vamzdis, vamzdžiai deglo įrankis, stabdžių deglo įrankis.


  • Pakuotė: Byla
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
  • Prašymas: šaldymo priemonė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Derinys
  • Prekės Pavadinimas: NORTHCOOL
  • Dydis: 34*8.7*42cm

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]