ROSALIND Bazę Nagai, Gelio lenkijos Blizga viršutinį Lako Hibridas, Nustatyti Viską Manikiūro Pusiau nuolatinis UV Lempa Išgydyti 15ml /4PCS

  • €7.66
  • €4.59



  • Dalintis:

Papildoma informacija

ROSALIND 4pcs/rinkinys Gelio lenkijos Rinkinys, Gruntas, grunto sluoksnis Top Coat Matinis Top Coat 15 ml/vnt Šviesi

Nagų Dailės Dizaino Elementą Specifikacijos: Prekės Pavadinimas: ROSALIND Tipas: Gel Polish Rinkinys Tūris: 15 ml/vnt Kiekis: 4pcs/rinkinys Įtraukta: Gruntas, Base Coat, Top Coat, Matinis Top Coat Išgydyti: UV/LED Lempoje (, Išskyrus atvejus, Gruntas) -Kokybė yra mūsų 1 prioritetas. -Šviesiai, beveik jokio kvapo (tik viršutinį sluoksnį ir pamatai turi vidutinio sunkumo kvapo), mes naudojame tik ekologiški tekstūros apsaugoti jūsų sveikatą. -Spalva bus išlaikyti blizgesį iki 30 dienų. -Hotting spalvos pasirinktinai, tinka visoms progoms.Žingsnis po žingsnio: -1. Formos nagų.Lengvai buff paviršiaus, kad nagų plokštelės. -2. Taikomos gruntas ir sausu oru 20s. -3. Taikyti base coat pamatai iš odelės, laisvą kraštą (Atminkite, kad ruonių krašto vinis).Išgydyti nagus po LED šviesos 10 sek. arba UV lempa 2 minutes. -4. Taikyti plonu sluoksniu Sušildymas-Off Gel Polish spalvų pasirinkimas.Bžūp nemokamai krašto.Gydymas: 30 sekundžių LED Lempoje, arba 2 minutes UV lempoje. -5. Pakartokite 2-os plonu sluoksniu mirkti off Gel Polish į nagus.Išgydyti po LED lempa 30 sek. arba UV lempa 2 minutes. -6. Taikyti viršutinį sluoksnį arba matinis top coat.Bžūp nemokamai krašto.Gydymas: 30 sekundžių LED lempoje. -7. Pašalinti lipni likučių nagus su valikliu.Tada, taikyti maitina odelės aliejus rehidruojasi drėgmės į odelės ir oda aplink nagų.Pašalinti: -1. Atsipalaiduokite nuo nagai į akrilo valiklis apie 5 minutes. -2. Rip žemyn visą gabalas nagų emalio švelniai ant kiekvieno nago.Įspėjimas: 1.Garsumas 15ml.Nuo butelio talpa yra daugiau nei 15ml, nagų gelis nebus visiškai pripildyti butelį! 2.Laikyti sandariai uždarytas.Laikykitės atokiau nuo saulės spindulių.Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Mes priimame kreditinės kortelės WebMoney WM TT Western Union Qiwi piniginėje, ir t.t.Pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių ar muitų, kurie moka jų vietos valdžios, jei nėra jokių mokesčių.

Laivybos Laikas: ePacket Į JAV: 7-15 dienų Kinija Paštu, Oro Paštu/Singapore Post: Apie 25 Darbo Dienos Laivybos laikas Rusija bus 30-50days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo.Laivybos laikas Brazilija bus 50-100days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo.Jei pasirinksite DHL, "Fedex", EMS, UPS laivybos bus greičiau, paprastai 7-15 darbo dienų.Užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas.Jums bus pranešta on-line, kai jis siunčiamas ir sekimo informaciją, paprastai atnaujinamas per 72 valandas.

Mes darome kokybės patikra prieš išsiunčiant prekes.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su item, gavus jį.Visus laiškus bus atsakyta per 2 darbo dieną.Jei norite grįžti sklypas, prašome tiesiog grįžti į mus per 30 Dienų į pradinę būklę.Pirkėjas turi mokėti už grąžintas krovinių.Tada galime išrašyti visa grąžinamoji išmoka, jums po grąžinama prekė atvyko mūsų sandėlio

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Jei turite kokių nors klausimų , prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Have a nice day.Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Rosalind bus visada suteikti jums geriausias paslaugas ir produktų.

Žymos: gelio rinkinys nagų, gelis nagų lako rinkinį, lempa, rinkinys nagų, nagų dailė, Nagų Lako Rinkinį, gelis nagų lakas mgo, gelis nagų lakas, gelis nagų lakas rosalind, moldes manikiūro, manicur rinkinys.


  • Gydant Įrankiai: UV Lempa, Led Lempos
  • Medžiaga: Stiklas
  • Pamerkti iš: avaliable
  • Pranašumas(2): Sveikas ir Ekologiškas
  • Dydis: 4pcs/Set
  • Kiekis: 1 Set
  • Kietėjimo Laikas: LED lempos, 30s;UV lempa 2 min
  • Modelio Numeris: RHJCTC-01
  • Elemento Tipas: Set & Rinkinys
  • Privalumas(1): Ilgalaikis
  • Prekės Pavadinimas: Rosalind

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]