3pcs Didelis Puodelis Įrašą Turėtojas Teacup Geriamojo Taurės Didžiulis Stalo Apkaba Įtaisą Darbuotojų Offfice

  • €11.82
  • €6.74



  • Dalintis:

Papildoma informacija

3pcs Nešiojamų Didelis Puodelis Įrašą Turėtojas Teacup Geriamojo Taurės Didžiulis Stalo Apkaba Įtaisą Darbuotojų Offfice

Aprašymas

Šio puodelio laikiklis įrašą galite laikyti šalto gėrimo, mobiliojo ryšio telefonas, kosmetika, raštinės reikmenys, gėlių vazonas, mažų dalykų, kad yra išsibarsčiusios ant jūsų stalo.Viskas, ką jums reikia padaryti, tai tiesiog pridėti šį super-patogus puodelio laikiklis prie savo darbo stalo, ir jūs gerai eiti!Puikiai tinka visiems biuro darbuotojams, programuotojams, atkakli žaidėjai, surfowanie, sekretorius ir visi, kurie nori mėgautis gėrimais be nelaimingų atsitikimų ir drėgnos dėmės, geriamojo puodelio laikiklis klipas bus puiki dovana idėja!

Funkcija

- Spalva: Atsitiktiniai.

- Medžiaga: Plastikas.

- Dydis: Apytiksl. 16 x 7,5 x 5cm.

- Erdvės taupymo ir patogu: Gnybtus tvirtai deskside, išsaugoti savo vietos ant stalo.

- Patikimas ir universalus: Jis gali turėti šalto gėrimo, mobiliojo ryšio telefonas, kosmetika, raštinės reikmenys, gėlių vazonas, mažų dalykų, kad yra išsibarsčiusios ant jūsų stalo.

- Puikus dovanų idėjos : Ideali visiems biuro darbuotojams, programuotojams, atkakli žaidėjai, surfowanie, sekretorius ir visi, kurie nori mėgautis gėrimais be nelaimingų atsitikimų ir drėgnos dėmės.

Šiltas patarimas

Gerbiami pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas, monitorių šviesumas, rankinis matavimas ir pan., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

3 x Puodelio Laikiklis Klipas

Žymos: silocon puodelis turėtojas, offfice lentelė, offfice kėdė, balta, batai offfice butas, nerf darbuotojas, darbuotojas, apkaba gun, batai offfice karoliai, huwaei stalas turėtojas, mymug puodelis turėtojas.


  • Medžiaga: Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]