6 In 1 Silikono Sandarinimo Priemonės 14Pcs Caulk Purkštukas, Aplikatorius Finišavęs Rinkiniu, Sandarinimo Priemones, Namų Virtuvė, Vonios kambarys Bakas

  • €11.81
  • €9.33



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Aprašymas:

6 in 1 Silikono Sandarinimo Priemonės :Šis rinkinys Silikono Sandarinimo Priemonės gali padėti jums remontas spragą ir švarus likutinė klijai, kuris yra patogus ir gražus, Pagerinti Agglutinating Kokybę ir Estetinį Jausmą Paviršiaus

Aukštos Kokybės Įrankiai:operacija yra labai paprasta, ji buvo pagamintas iš Tvirtos Tirštėti Plastmasės ,patogus ir greitas naudoti, taupo pinigus ir laiko,Ir jie yra daugkartinio naudojimo, su ilgu tarnavimo laiką.

Įvairių dydžių: 14 Skirtingų dydžių, gali lengvai patenkinti jūsų sandarinimo poreikius ir suteikti tobulą sandarinimo poveikį skirtingų sričių ir kampų.

Geras sandarumas: Idealus pagalbinis įrankis visiems uždarymo operacijų, todėl dažų lygesnė, užpildyti spragą, tolygiai ir puikiai.Ji tinka profesionaliam ir neprofesionaliam darbuotojų.

Taikymo sritis:sandarinimo priemonės gali naudoti namuose, virtuvėje, vonios kambarys, bakas, langas, kriaukle bendro ir pan.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: silikonas, plastikas

Spalva: multi-spalvos(Kaip Nuotraukose)

Dydis: caulk valiklis: 16 * 4 cm (apytiksliai)

Skiedinio grandiklis: 12.6 * 5.6 cm (apytiksliai)

Caulk antgalis: 10.5 cm (apytiksliai)

Caulk antgalio dangtelis: 4.5 cm (apytiksliai)

Pakuotės Turinys:

20PCS/Set * Sandarinimo Įrankių Rinkinys(Kaip Nuotraukose)

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Žymos: namų, kryžiaus skaidrių lentelė, variklis rov, elektrinė gitara headstock, kampas priemonė multi valdovas, cj0618 staklės, broppe atsuktuvas, gumos silentblock, outillage, paslaugos rankiniai įrankiai.


  • Prekės Pavadinimas: doxa
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]