8000Pa Nešiojamų 2 In 1 Nešiojamą Belaidį Dulkių siurblys, Cikloninis Filtras Stipri Siurbimo Dulkių Surinkėjas Aspirator Namų Automobilių

  • €67.21
  • €45.71



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Savybės :

1.2-in-1 universalus : Lengvai perjungti į rankinį vienu mygtuko paspaudimu.Tai gali būti padėti valymas, automobilių, baldų, laiptų ir kitas sunkiai pasiekiamas vietas.

2.Lengvas ir Bevielius : Ergonomiškas rankenos dizainas, lengviau nei bet kada valyti visus aplink, taip pat galite išvalyti visur be tangling.

3.Daugiafunkcinis:Taikomas visų grindų tipų, pavyzdžiui, kietmedžio ir kietos grindų, greitai pakeitimai laikomi rankoje, greitai valyti šunų plaukų ir purvo ant sofos, laiptai, sienos.Geriausias chioce, namų ir automobilių valymas.

4.Stipri Siurbimo: Su 2200mAh talpos įkraunama ličio baterija, iki 50 minučių laidą nemokamai platus, kad giliai valyti savo namus.

5.Į 700ml dulkių puodelis turi daugiau purvo ir reikia rečiau ištuštinti tarp naudoja.Higieniškas šiukšlių konteinerių tuštinimo – nereikia liesti purvo.Švarus daugiau, tuščias mažiau.

6.Du greičio kontrolės efektyviai ir kruopščiai išvalyti įvairiomis progomis.

7.Rankų plovimas filtras medvilnės dizainas, ilgaamžės, gali būti kartojamas valymas.

8.Silent dizainas, suteikiant daugiau veiksmingas valymo poveikis

Specifikacija:

Spalva:Violetinė

Naudojant laikas:50 minučių

Dulkių rezervuaro talpa:700ml

Siurbimo:8000Pa

Gaminio dydis:Kaip parodyta paveikslėlyje

Li-ion baterijos talpa:2200mAh

Maitinimo įtampa:120W

Vardinė įtampa:21.6 V

Dažnis:50HZ

Pakuotė :

1 x 2-in-1 Cleaner

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: kūdikio nosies gyvis, xn vakum cleaner, didelis ciklonas, nešiojamų rankinis dulkių siurblys, kūdikio nosies, mini dulkių belaidžio, belaidžio aušintuvai cleaner, mini dulkių siurblys belaidžio, dekoro namai, lazada vacum cleaner.


  • Funkcija: Šlapias ir Sausas
  • Įtampa (V): 240V
  • Galia (W): 120w
  • Prekės Pavadinimas: warmtoo

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]