62 VNT Gitara Priedais Rinkinys Akustinė Gitara Keitimas Priemonė Gitara Žaidėjų ir Gitara Pradedantiesiems

  • €13.44
  • €9.81



  • Dalintis:

Papildoma informacija

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } [3 Rinkinius Gitara Styginių]Sklandžiai ir suderintos Stygos, kurios yra pagamintos iš bronzos su nerūdijantysis danga. 1nustatyti Įvairiaspalvių, 1 rinkinys, Raudonos spalvos, 1, rinkinys, Aukso, Kiekviena nustatyti 6pcs gitaros stygos.E-1 .012 colių; B-2 .016inch; G-3 .024inch; D-4 .032inch; A-5 .042inch; E-6-ąją .053inch.

[Gitara Capo]bendros ir būtina priemonė yra naudojama akustinės gitaros, dainavimo, lengvai pakartotinai poziciją su viena ranka perjungti frets; Silikono padėklas padės apsaugoti priemonė nuo bet kokių įbrėžimų ar pažeidimų, tinka Elektrinė ir Akustinė Gitaros, Ukulėle, Bandža, Liaudies Gitara ir Mandolina ir kt.

[3 1. gitara styginių vijurkas cutter ir pin kamščiatraukis], Pagamintas iš tvirtos ABS ir plieno medžiagos, kuri yra lengva cut eilutę.Styginių vijurkas ir cutter gali geriau padėti pradedantiesiems pakeisti gitaros stygos.Multi-funkcinis ir ergonomiškai suprojektuoti, siekiant užtikrinti veiksmingą ir patogus naudoti, kad tinka beveik visiems gitaros, altai ir mandolinos.

[Daugiau Naudinga Įtaisą]Gitara kirtikliai ir nykščio susitvarko,lygaus paviršiaus leidžia jums patogu žaisti.Taip pat atėjo su 1pcs pasiimti savininkas, jums gali klijuoti su savo gitara ir saugo susitvarko po ranka.

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiagos:Metalas + plastikas

Pakuotės Turinys:

18 x Gitaros Stygos (3 rinkiniai, 6pcs/kiekviena rinkinio)

16 x Gitara Kirtikliai (atsitiktinė spalva,nepripažįsta tikros spalvos)

14 x Gitara Smeigtukai (7 balta, 7 black)

5 x Nykščio Piršto Kirtikliai (atsitiktinė spalva,nepripažįsta tikros spalvos)

4 x Gitara Silikono Piršto Raštas (atsitiktinė spalva,nepripažįsta tikros spalvos)

1 x Gitara Capo

1 x Gitara Styginių Cutter

1 x Gitaros Pasiimti Turėtojas

1 x Gitara Kaulų Tilto Balnas

1 x Gitara Kaulų Tiltas Riešutų

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: korinio ryšio priedais rinkinys, žvakė priedais rinkinys, sniego priedais rinkinys, vasaros aksesuarų rinkinys, karcher priedais rinkinys, lada largus priedais rinkinys, muku gitara priedai, gitaros aksesuarai nek, gitaros aksesuarai otaku, gitaros aksesuarai nux.


  • Kilmės: KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]