ACK-E18 LP-E17 ACK E18 KINTAMOSIOS srovės Adapteris, skirtas "Canon" EOS 77D, 200D, 750D, 760D, 800D, 8000D, Sukilėlių T6s, T6i, T7i, SL2, Kiss X8i

  • €21.36
  • €15.38



  • Dalintis:

Papildoma informacija

ACK-E18 AC Adapteris

Techniniai duomenys:

Modelis:ACK-E18

Įėjimas: 100-240V AC 50/60Hz

Galia: 8V/3A

Suderinama su:

Canon EOS RP

Canon EOS 77D

Canon EOS 200D

Canon EOS 750D

Canon EOS 760D

Canon EOS 800D

Canon EOS 8000D

Canon EOS Rebel T6s

Canon EOS Rebel T6i

Canon EOS Rebel T7i

Canon EOS Rebel SL2

Canon EOS Kiss X8i

Canon EOS Kiss X9i

Komplektą sudaro:

1 ACK-E18 adapteris;

1x maitinimo laidas (JAV / EU / AU / UK Priklauso nuo jūsų pasirinkimo)

Mokėjimai: ☻ galite naudoti Alipay, T/T, Banko pavedimu, Western Union, Paypal ir kiti mokėjimo būdai mokėti už užsakymą.

☻ Prašome palaukti, kol šiek tiek daugiau laiko ir bandykite dar kartą, jei jums negali baigti mokėjimo succesefuly.Jei jūs vis dar negali sumokėti už tai, prašome susisiekti su Kaunaskitaip.lt internetu paslaugą arba susisiekite su mumis.

☻ Mokėjimo tvarka neapima muitų, vietos mokesčių ar bet kokių kitų importo mokesčių.Mes pareiškiame, maži, siekiant išvengti arba sumažinti tarifus. (Paprastai kiekvieno užsakymo pareiškė, $8) Apie laivybos

◆ Paprastai, mes išsiųsti elementai per 2-3 darbo dienas, kai mokėjimo pabaigos.Jei tai dienos akcijoje,, mes atsiųsime krovinių per penkias dienas.Paprastai po vežimą, tai trunka 2-3 darbo dienas express sistemos atnaujinimas internetu.

◆ Po paketas yra išsiunčiamas, mes suteikiame jums sujungdamas skaičių, ir jūs galite sekti jį į svetainę, Jei jis neveikia, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums kitą saitą arba prašyti atlikti tyrimą.

◆ Paprastai, nemokamas pristatymas paketą gali būti priimtas per 6 savaites.Jei jums nereikia gauti savo paketą laiku, praneškite mums, mes stebėti paketą. ◆ Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar nepavyko gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo data ne pirmą kartą ir ją patikrinti su laivybos kompanija.

Grąžinimas ir garantijos

◆ 12 mėnesių garantija, būkite tikri, kad pirkti.

◆, Jei yra problema su produkto, kurį gautų, prašome susisiekti su klientų servicewithin 3 dienas, mes suteikti jums su patenkinamas aptarnavimas po pardavimo iš karto.

◆ Jei žala nėra dirbtinių per 12 mėnesių, vis tiek galite ją grąžinti.Mes atsiųsime jums pakeitimas po to, kai gausime sugedęs vienas.

Komentarai ★★★★★ ◆Jūsų pasitenkinimas yra mūsų galutinis tikslas ir komentarus galite stumti mums eiti toliau.

◆Jei jūs patenkinti mūsų produktus ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

◆Jei jus domina ilgalaikiai pirkdami mūsų parduotuvėje, galime derėtis, kad suteikti jums lengvatinėmis kainomis, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Darbo valandos ✉✉✉

Pirmadienį-šeštadienį: 9:00 ㏂-18:30 ㏘

Skelbimas:

Be to, jūsų patogumui, mes stengiamės tarnauti jums bet kuriuo metu.

Sveiki atvykę į GREPRO Gamyklos Parduotuvėje !

Žymos: 250d canon, canon sukilėlių t5, ac adapteris canon, dr e6, t7i, eos r, sl2, baterija canon t6i, auto pradžiai, canon t7i.


  • Įėjimas: 100-240V
  • Išėjimo įtampa: 8V
  • Išėjimo Tipas: AC
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: GREPRO
  • Modelio Numeris: EU
  • Sertifikavimo: CE
  • Jungtis: Prijungti
  • Galia: 8V/3A

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]