Plastikiniai Nešiojamas Sulankstomas Iškylų Baseino Kelionės Kriauklė Kanalizaciją Vaisių, Daržovių Plovimo Priemonė, Patvarus, Drenažo Įrankiai, Virtuvės Krepšelio

  • €16.61
  • €11.96



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Aprašymas:

Pavadinimas: Novatoriškas Sulankstomas Nutekėjimo Krepšelį Nešiojamas Sulankstomas Iškylų Baseino su Vandens Ištekėjimo Funkcija

Medžiaga: maisto klasės, PP+TPR

Įpakavimas: PP maišas

Spalva: Mėlyna/Raudona

Savybės:

1. Pagaminti iš maisto klasės medžiaga, tai yra ekologiškas, saugus, sveikas ir lengva valyti, netoksiškas ir beskonis, saugus naudoti.

2. Apačioje yra neslidus ir nusidėvėjimui atspari konstrukcija ir ji yra paprasta naudoti.Apačioje yra skirta sukasi vandens kištuku, todėl jis yra lengvai nusausinti.

3. Rankena yra patogi rankena ir ruožas pakaba dizainas, lengvai kėlimo ir sandėliavimo.

4. Dėl didelės talpos, vaisių ir daržovių, gali būti užpildyti.Tai labai praktiška ir jis gali būti naudojamas kaip vaisių krepšelį.Išvalyti vaisių gali būti dedamas tiesiai ant stalo su krepšelį.Labai lengva priimti ir įdėti.

5. Jis tinka sandariai ir nėra nutekėjusio vandens.Atsukite vandens kištuko, ir ji gali nusausinti.Ji kanalizaciją greitai, sutaupant laiko ir pastangų.

6. Ačiū, sulankstomas ruožas konstrukcijos, ją galima sulankstyti ir saugomi kai jo nenaudojate, ir jis neužima vietos.Ji turi daug naudoja,daržovių plovimo, skalbimo vaisiai, ir saugoti darbalaukio mažų dalykų.Tai yra labai patogu.

Packges Sąrašas:

1* Drenažo krepšelio

Pastaba:

1.Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

2.Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.

3.Mes sutelkti dėmesį į detales, ir mes skirtumas.

{nuotraukos}

Shoping

1. Jei esate rusijos kliento, ir pasakykite mums savo vardą ir pavardę po to, kai jūs mokėjimų,tuomet galime išsiųsti prekes greičiau.

2. Prieš perkant, prašome dont ignoruoti spalvą, dydį ir skaičių.Mes tikimės, kad mūsų klientas gali gauti tai, ką jie mėgsta.

3. Jei turite bet kokių kitų poreikių,, palikite mums žinutę, mes stengiamės tarnauti jums. ^-^

4. jei jus, kad daug daiktų vieną prekę, ir turėti problemų su aukšto laivybos mokesčius,prašome susisiekti su mumis.

5. jeigu jūs jau kad daug daiktų mano parduotuvėje, ir norite, kad kiti daiktai ateityje.susisiekite su mumis nuolaida.Dėmesio:Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą

.fkdesc p {font-size: 16px;}

Žymos: lankstymo šiukšlių kriaukle, nešiojamieji stovykla kriaukle, Nešiojamų Praustuvas, stovykla kriaukle, baseino plovimo, baseino nerūdijančio plieno, ekologinio plokštė, vonios praustuvas, baseino plastiko, denio vamzdis.


  • Modelio Numeris: Iškylą Baseino
  • Specifikacija: 40cm
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Skaidrumas: Nepermatomas
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Tipas: Baseinai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Lapo Dydis: 26 28 30 32 34 36 38 40 44 48 > 50

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]