25pcs Palmių Akmenų Rinkinys Perleido Įkvėpti Žodžiai Reiki Healing Kvarco Kristalai Feng Shui Amatų Namų Puošybai Mišrus

  • €29.58
  • €26.91



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Žanras: Palmių Akmenys Raižyti Įkvėpti Žodžiai Dydis: Ilgis apie 1.8"*1.4*0.3" (45*35*7mm) Parduodamas 25pcs/set svoris apie 750g Visi akmenys yra unikalus ir gali skirtis nuo tos, kuri parodyta paveikslėlyje.Pastaba: 1.Produktas jums užsisakyti iš mūsų parduotuvės, virš 2KG vienu metu , mes pasirinkti greičiau ir saugiau laivybos kelią jums.Taigi, galite gauti prekes per trumpą laiką. 2. Kai jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip $120 , mes pasirūpinsime, greičiau ir saugiau laivybos būdas jums taip pat.

Jei turite specialių reikalavimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš visada čia, kad paslauga jums.

Apie mūsų produktus:

1.Aukščiausios kokybės, konkurencingos kainos ,greitas pristatymas ,lašas laivybos įmanoma, geriausia ir laiku paslaugų, 100% pasitenkinimo;

2.Galite didmeninės juos perparduoti ,galiu pristatymas juos į savo paskirti adresas;

3.Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi laiku ,bus atsakyti per 12 valandas, išskyrus savaitgalius;

4. Sveiki atvykę į pirkti mano svetainę, aš labai džiaugiuosi, padaryti viską už jus su geriausia kokybė ir geriausias aptarnavimas.

Pristatymas metodas:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Kinija Paštu Oro 15-35 dienas; EPS 8-13 dienų; DHL 5-8 dienų;

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime .Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.

Garantija Ir Techninė Priežiūra :

Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos.Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį ar palikti pirmą metų.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus. (Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.).Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas, ir rašyti pristatymo išsamiai lapas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Mes tik siūlome aukščiausios kokybės produktai.Greitas Pristatymas, Aukščiausia Kokybė.Jei nėra jokių kitų problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu!Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

Žymos: vabzdžių gaudyklė, feng shui medis, dekoro feng shui, ametistas urvas, reiki simboliu, turto feng shui bell, anglų kalbos žodis, feng shui karoliai, kalėdų slapukas alavo, dekoro namai.


  • Kiekis vieną rinkinį: 25pcs
  • Didmeninė: Taip
  • Dydis: About 45*35*7mm
  • Medžiaga: Krištolo akmenimis
  • Produkto Tipas: Didelis palmių akmenys
  • spalva: mišrus
  • procesas: Išgraviruoti Žodžiai
  • Dropshipping: Taip

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]