Vonios Kambarys Aukso Muilas Patiekalas Turėtojas Prabanga Europoje Muilo Laikiklį Antikvariniai Kristalų Žalvario, Keramikos Plokštės Vonios Aksesuarai Produktus

  • €19.39
  • €14.73



  • Dalintis:

Papildoma informacija

mes labai rekomenduojame, kad visos serijos:

Kodėl Mes Rekomenduojame pačios serijos?

1. laikyti vonios kambarys vienoje stiliaus, vonios kambario įrangos, ne tik dėl naudojimo, tai yra gyvenimo stilius, tai reiškia, gyvenimo būdą.

2. pačios spalvos išvengti spalvų skirtumo, ta pati serija gali išlaikyti jūsų vonios kambariui, kaip padorus vieta naudoti.net mes praleisti 1/10 kartą, kai jūs įvedate vonia jums padės jaustis geriau.

3. Vonios kambarys yra daugiau priemonė, kad tilptų, aukso spalvos šios serijos daro tai geriau, kad tilptų visi stiliaus prabangus vonios kambarys statybos.

kodėl pasirinkti Mūsų serijos?

1. Visa Medžiaga, kaip aprašyta, 59 žalvario mažas švino, todėl produktas ilgiau ir ilgiau, daugiau nekenksmingas aplinkai, nepakenks mūsų įmonę

2. Kailis sistema leidžia produktus daugiau stabilus ir ilgalaikis naudojimas.Jums nereikia Nerimauti, Aukso Spalvos Blukimas

3. Gaminio Dydis yra didesnis nei įprastai, tinka Amerikos Gyvenimo būdą.

4. Protinga Kaina Daro, kaip jūs galite lyginti aparatūros rinkos.

Apie AUSWIND

Mes esame įmonė specializuojasi vonios kambario Santechnikos gamybos ir Dizaino Kompanija, mes turime 15 Metų Gamybos patirtį Vonios kambarys, Sanitarijos Pramonei; dabar mes pasiryžę lokalizavimas, daro geresnius produktus už prieinamą kainą.

mes priimame individualų produktų susiję su vonios aparatūros ir maišytuvas.

Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių ir Džiovinimo užsakymus.Jūsų pagyrimas yra mūsų nuolatinis pagreitį plėtros.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

Žymos: dėl muilo laikiklis, vnt. medinių muilo patiekalas, savininkas muilas, lauke muilas, kietas, soooi muilo patiekalas, žalvario muilo laikiklis, charcial mediniai muilo patiekalas, fotografijos studija trikojo, bronzos muilo patiekalas.


  • Patiekalas Medžiaga: Keramikos
  • Savininkas Paviršiaus Apdaila: Žalvaris
  • Modelio Numeris: AU29736-11
  • Tipas: Muilinės

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]