Naujas Vilna ryšius vyrų Aukštos Kokybės Prekės Siauras, Plonas Kaklaraištis Pledas 5cm Mens Necktie Vestuvių Kaklaraiščiai

  • €7.96
  • €5.57



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Naujas 100% Vilna ryšius vyrų Aukštos Kokybės Prekės Siauras, Plonas Kaklaraištis Pledas 5cm Mens Necktie

Vestuvių Kaklaraiščiai

Dydis:5cm*145cm

Medžiaga: Vilna

Neatitinka spalva

Spalva skirtumas gali būti dėl kitų priežasčių, pvz., ekranų, apšvietimo, fono spalva atspindžio, tačiau, jei jūs manote, kad gavo prekė yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti galima.

Mokėjimo

1. Mes priimame Kredito kortelės, T/T", "Western Union", sąlyginio Deponavimo .(jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Kaunaskitaip.lt, ir nebus išleistas, kol gausite savo užsakymą ir yra patenkintas)

2. Mes tik laivas elementai, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su Kaunaskitaip.lt, todėl prašome patvirtinti registracijos adresą į Kaunaskitaip.lt svetainėje yra teisinga.

Pristatymas

1. mos paprastai išsiunčiama iš karto po to, kai mokėjimas buvo tikrinamas (Šeštadienis. & Saulės.neįskaičiuojami.)

2. tems bus išsiųstas Honkongo Oro Paštu arba Kinija Paštu Oro Pašto Paslaugos.Paprastai, jums tai užtruks apie 10-25 darbo dienomis (pašalinti šeštadienis & sekmadienis, valstybinės Šventės) gauti savo daiktus.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei jums nereikia gauti elemento daugiau nei 30 dienų.Ačiū už jūsų supratimą.

3. Mes taip pat palaikome greitai siuntą "EMS" "DHL" "UPS" "TNT" "Fedex" (turi papildomą mokestį).

Grąžinimo Politika

1. Visi mūsų produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės.

2. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 30 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.

3. Laikykitės visos originalios detalės, nepažeistos naujo-komercinė sąlyga atgal daiktų.Grįžti siuntos kaina yra pirkėjo atsakomybė.

4. Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti .

Atsiliepimai

1. Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus Kaunaskitaip.lt pirkti patirtį.Mes tikime, kad jūs galite mėgautis gera pirkėjas patirtimi su mumis.Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų visų paslaugų, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas(DSR) 5-Star".

2. Jei jums kyla kokių nors problemų, apie ką nors, nedvejodami atsiųsti mums užklausą ir mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

3. Jei jaučiate kokį nors insatisfaction, taip pat prašome nedvejodami leiskite mums žinoti, mums duoti antrą šansą jį ištaisyti, prieš jums nuspręsti, kad neliktų jokių neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

Susisiekite Su Mumis

1. Mes padėti ir išspręsti problemas visą laiką, atsakymas bus padaryta per 48 valandas.Jeigu negausite atsakymo, prašome siųsti savo pranešimą dar kartą.

2. Prašome susisiekti su mumis per Kaunaskitaip.lt Paštu.

Darbo laikas : AM 9:00 - PM 11:00 , pirmadienis - šeštadienis

Vilnos ryšius vyrų Siauras, Plonas Kaklaraištis Pledas Mens Necktie Kaklaraiščiai

Žymos: šilko kaklaraištis, cravates vakarų, drugelis kaklaraištis, 5cm kaklaraištis, peteliškė kaukolė, bordo šilko kaklaraištis, cravat vyrai, plonas kaklaraištis, vyrai, plonas kaklaraištis, jaunikis vestuvių bowtie.


  • Modelio Tipas: Pledas
  • Modelio Numeris: LD135
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Elemento Tipas: Ryšiai
  • Prekės Pavadinimas: Gemay G. M
  • Stilius: Mados
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: One Size
  • Medžiaga: Vilna
  • Lytis: VYRAI
  • Ryšiai Tipas: Kaklo Kaklaraištis

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]