Namų Nerūdijančio Plieno Daugiafunkcinis Dual Sluoksnių Dubenys Patiekalų Lazdelės Šaukštai Kolekcijos Lentynos Patiekalas Drainer Virtuvės Accessories

  • €5.79
  • €3.76



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Funkcijos: 1.Daugiafunkcinis Dvigubas Sluoksniai: Dubenys & Patiekalus & Lazdelės & Šaukštai Kolekcijos Lentynos Patiekalas Drainer yra labai rekomenduojama jums. 3.Su kruopščiai danga paviršiaus procesas: šis patiekalas drainer yra aptakus išvaizda ir poliravimo blizgesio. 3.Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos: jis yra labai ilgaamžiškumas ir patikimumas išlaikyti dubenys, šaukštai, lazdelės ir patiekalus ir t. t.Aprašymas: 1.Ji turi du sluoksniai gerai klasifikavimo ir lengva pasiekti.Techniniai duomenys: Medžiaga: Nerūdijantis plienas Spalva: Juoda Dydis:37*41cm Pakuotė: 1 x Džiovinimo Patiekalas Stovo Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: kichen, okso lankstymo indų džiovykla, virtuvės organų, patiekalas drainer nerūdijančio plieno, patiekalas sausas stovo, patiekalas drainer metalo, drainer, virtuvės indų rinkinys, patiekalas drainer, escurreplatos cocina.


  • Medžiaga: Metalo
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]