Karšto Iškylą Krepšelį Austi PP su Dvigubo Sulankstomos Rankenos Velykų Krepšelį Saugojimo velykų Kiaušiniai ir Velykų Saldainiai Vonios Žaislai ir Vaikų

  • €21.36
  • €16.23



  • Dalintis:

Papildoma informacija

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

1.Pridėti unikalų nuojauta, kad bet kokia erdvė jūsų namuose, Praktinių saugojimo daug daiktų namie: vonios kambario, prieškambario ar kieme.

2. TVIRTOS DVIGUBOS RANKENOS: priedai labai jaučiasi, o jūs su savimi ir mėgautis galutiniam Iškylą Krepšelį nustatyti.Labai romantišką iškylą gegužinė paplūdimyje, parke ar kieme.

3.PUIKI DOVANA VISOMS PROGOMS: Kokia puiki dovanos Idėja!Duokite tuos, kurie jums patinka naudingų ir gražių Saugojimo krepšys jie gali mėgautis su draugais ir šeimos per parką ir kempingas išvykas.

4.Tvirtas dirbtinis austi rotango krepšys už papildomą patvarumą ir ilgaamžiškumą.DAUGIAFUNKCINIS: Ne tik Iškyloms, ji taip pat tarnauja kaip Pusryčiai, Pietūs ir Vakarienė nustatyti bet kuriuo Atveju.

5.Komunalinių paslaugų ir tinka iškylą ar saugojimo.Saugoti visus maisto produktus ar mažas, įvairenybės.Vonios Žaislas, ir Vaikų, Žaislų Saugojimo.Kiaušinių Rinkimas.Vestuvių Krepšelio

Šių vytelių krepšius duonos yra pagaminti iš aukštos kokybės PP, suteikiant nėra sunku nelygius kraštus, dar ratlankio ir bazė su vidaus vielos šonkaulių.Tuo pačiu metu, jos sklandų austas diržas gali apsaugoti jūsų rankas nuo blogio.

dydis:40X30X18CM

Medžiaga:PP

spalva:ruda

Pakuotės Turinys:

1 * audiniai krepšys su rankena

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: 2021 moteriški žiedai, 1 5mm dot auskarai, skelbimo virškinti kemperiai, 1 5kg svorio daiva, 1 10 rc 2wd buggy, 12v variklio 1020573, skelbimo piktogramą funko pop, 1 5mm iec švino uk, 1, 5a padidinti modulis.


  • Funkcija: Įžuvinti
  • Modelio Numeris: Medvilniniai Krepšelio
  • Medžiaga: Kita
  • Naudoti: Maisto
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]