Didelės Talpos Papuošalų Organizatorius Sukasi Dėžutė Su 39 Kabliukai Smulkių Daiktų Atveju

  • €41.13
  • €32.90



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Didelės Talpos Papuošalų Organizatorius Sukasi Dėžutė Su 39 Kabliukai Smulkių Daiktų Atveju

Funkcijos: 1. Didelis Tūris: bendras dydis papuošalų laikymo dėžutė yra: apie 8.27 colių/21cm skersmens ir 14.17 colių/ne didesnis kaip 36 cm aukščio. 9 turas kabliai + 30 kvadratinių kabliai, gali saugoti 39 smulkių papuošalų, tokių kaip ausų smeigės, karoliai, apyrankės ir žiedai.Viduje yra 5-sluoksnis sandėliavimo bokšto lange, bendras dydis: skersmuo apie 3.94 colių/10cm, aukštis apie 9.84 colių/25cm, vieno sluoksnio aukštis yra apie 1.57 colių/4cm.Gali būti naudojamas organizuoti papuošalų, lūpų dažų, kosmetikos ir kt.Apačioje yra dvigubo sluoksnio pull-out storage atveju, jūs galite įdėti kosmetikos teptukai, lūpų dažai, stiklų ir kitų objektų.

2. Laikyti Papuošalų Organizuojamas: Su šiuo didelės talpos papuošalų laikymo dėžutė, galite saugoti savo papuošalus ir kosmetiką, tai gali padaryti jūsų darbalaukio organizuotas.

3. Madingas Išvaizdą: visa dėžutė pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos PP, kapsulės formos yra krištolo skaidrumo, o jo tekstūra yra lygus.Tai puiki Kalėdų ir gimtadienio dovana mergaitėms, žmonos ir motinos.

4. Pasukti Vidinės Dalies, pasukti vidinė dalis yra patogu saugoti juvelyriniai dirbiniai.

5. Saugus Papuošalai: silikono dizainas kablys, galima išvengti papuošalai iš dėvėti permatomas apvalus dangtelis gali užkirsti kelią dulkių ir padaryti viduje aiškiai matomas, apvalios rankenos atkreipia dėmesį ir vietų šerdis, sklandžiai plieno rutuliukas, ant pagrindo daro rotacijos sklandžiai.Tekstūra electroplated stalčiaus rankena yra apvali.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Papuošalų Organizatorius Sukasi Dėžutę

Pagrindinė medžiaga: aukštos kokybės PP

Spalvos: žalia, balta

Dydis(apytiksliai): bendras dydis laikymo dėžutė yra: 8.27 colių/21cm skersmens ir 14.17 colių/ne didesnis kaip 36 cm aukščio.Vidinio branduolio dydis, vidinio 5 sluoksnių yra: skersmuo 3.94 colių/10cm, aukštis 9.84 colių/25cm, vieno sluoksnio aukštis yra 1.57 colių/4cm

Svoris: apie 1930g

Pakavimo Sąrašas:

1*Papuošalų Organizatorius Sukasi Box (įskaitant 5 sluoksnių sukasi vidinė dalis)

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

Siuntos Kinija Po Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekių ,paprastai tai užtruks 25-45 darbo dienų(kai kuriose šalyse gali būti daug ilgiau) ,jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ir kt .Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus .Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

Sąlyginio deponavimo yra saugus pirkėjų ir pardavėjų, mes rekomenduojame jums pasirinkti, sąlyginio Deponavimo,jis palaiko Kredito kortelės,

Money bookers, visa, Master-kortelės, Western union " ir kt.

Jei norite naudoti "kitas" mokėjimai,prašome susisiekti su mumis per paštu arba pranešimą.

Išmokos turėtų būti baigtas per 7 darbo dienas, jeigu buvo kai sunku, prašome pranešti man.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Žymos: boho papuošalų dėžutė, atidaryti makiažas organizatorius, rodyti medį, plastiko dėžutėje organizatorius, didelių biurų organizatorius, nemokamas pristatymas objektų doleris, lūpų dažai organizatorius mažos, jewllery dėžės, aplankas plastikinis organizatorius, lauke storag.


  • spalva: Juoda, Balta
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Pagrindinė Medžiaga: Aukštos kokybės PP
  • Pavadinimas: Papuošalų Organizatorius Sukasi Dėžutę
  • Dydis: 8.27 colių/21cm skersmens ir 14.17 colių/ne didesnis kaip 36 cm aukščio
  • Vidinio Branduolio Dydis: skersmuo 3.94 colių/10cm, aukštis 9.84 colių/25cm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Svoris: about 1930g

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]