Maitinimo Mygtuką Lenta su Laidu HP 15-G 749650-001 LS-A991P 455MKL32L01 Naujas

  • €4.04
  • €3.02



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Naujas Maitinimo Mygtuką Lenta su Laidu HP 15-G 749650-001 LS-A991P 455MKL32L01 Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės!Tai yra pakeitimas maitinimo mygtuką lenta su laidu HP 15-G 749650-001 LS-A991P 455MKL32L01 Tai aukščiausios kokybės atsargines /remontas dalis yra naudojama pakeisti sugadintas susidėvėjęs/klaidingas/Sulaužytas dalis, suderinamu prietaisu.Pakeiskite pažeistas, susidėvėjusias dalis-apie savo prietaisą su tai visiškai naujas aukštos kokybės pakaitinis atsargines dalis.

Profesionalų montavimą ši dalis yra labai rekomenduojama apsidrausti, tinkamas tinka ir funkcionalumą.

Pastaba: Tai NĖRA lengvas darbas tiems, kurie neturi techninių įgūdžių su Demontavimas arba Sujungiant elektros prietaisų.Taigi tik įsigyti šį daiktą, jeigu žinote, kaip jį įdiegti, Mes negali būti laikoma atsakinga už bet kokią žalą jūsų elektrinio prietaiso, kad jums gali sukelti metu keičiasi atsarginės dalys, Specialių įgūdžių ir metodų, reikalingų tinkamai sumontuoti.Du kartus pagalvoti prieš rinksite savo elektros prietaisą.Specifikacijos: Būklė: nauja Kiekis: 1pc Spalva: Mėlyna Suderinamumas (jei taikoma): HP 15-G 749650-001 LS-A991P 455MKL32L01 Paketą įeina:

1 x Maitinimo mygtuką lenta su kabeliu

Pristatymas :

Mažmeninės prekybos objektų, mes naudojame Belgijos paštu arba Kinija paštu, oro paštu, arba Kaunaskitaip.lt Standartinis Pristatymas visame pasaulyje , jei jums reikia greitas pristatymas, galite pasirinkti, EMS/DHL/Fedex laivybos variantas arba susisiekite su mumis koreguoti kainą.

1: apie 5-7 darbo dienų UPS/DHL/Fedex"

2: apie 6-10 darbo dienų EMS

3: aplink 15-50 darbo dienų Kinija paštu, oro paštu, arba Kaunaskitaip.lt Standartinis Pristatymas

Atsiliepimai :

1: Esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Mes branginame kiekvieną klientą.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2: Jei jus tenkina elementus ir mūsų paslaugos,Prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių,Mes mielai jums padaryti tą patį už jus.

3: Jei prekės yra kokių nors problemų.Mes dirbame su jumis, kad ją išspręsti.Jums priimtiną atsakymą.Prašau, nepalikite mūsų, neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys,nes neigiamų atsiliepimų negali išspręsti bet ką,Ačiū už jūsų geranorišką supratimą.

4. Kitą, kad pasiūlysime jums geriausią kainos, nuolaidos ir pateikė gana dovanos.

Susisiekite Su Mumis:

1: Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą dėl Kaunaskitaip.lt TradeManager arba rašykite mums.

2: galime atsakyti Laiškus per 6 valandas, per 12 valandų Savaitgalį.

3: Parama Didmeninė, Dropshipping, Mišrios partijos, jei ji tinka jūsų poreikius,Prašome susisiekti su mumis jaustis laisvai.

Žymos: galia hp, mygtuko medžiaga, ac laidas, 500g matavimo puodelis, matuoklis šaukštas, hp pagrindinė plokštė, plytelių, įkroviklis hp, mygtukas dekoras, hp 15 r įjungimo mygtuką.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Maitinimo Mygtuką Lenta Su Kabeliu
  • Sertifikavimo: NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]