3pcs/daug hokon Litavimo Stotis Pakeitimo Kaitinimo Elementas Keraminis Šildytuvas 24V 50W A1322 už 852D+ 909D 936 Litavimo priedų

  • €4.11
  • €3.16



  • Dalintis:

Papildoma informacija

3pcs/daug hokon Litavimo Stotis Pakeitimo Kaitinimo Elementas Keraminis Šildytuvas 24V 50W A1322 už 852D+ 909D 936 Litavimo aksesuaras Prekės hokon Modelis A1322 Medžiagos keraminės Didžiausia įtampa 220V pagrindinis tikslas 852D+ 909D 936 937 litavimo stotis šildymo Produktas

Pastaba: Apie nemokamas pristatymas produktai: 1; neapima adresai priklauso vartotojams atokiose vietovėse, pirkėjas padengia papildomas kurjerių įmonės atokiose vietovėse pristatymo mokestis. 2; neapima adresai priklauso privatiems privatiems klientams, pirkėjams, būti papildomas kurjerių įmonės privačių gyvenamųjų pristatymo mokesčiai.maloniai priminimas: Jei nenorite įtraukti atokioje vietovėje mokestį, jūs galite pasirinkti, EMS, ar Kinija Po didelį sklypą.Jokių papildomų išlaidų atokiose vietovėse pristatymo Atkreipkite dėmesį, kad : pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimo ir atlyginimo

Prašome perskaityti objekto aprašymą ir patikrinkite nuotraukas, atidžiai prieš užsakymą.

Grįžti arba grąžinti galima tik tuo atveju, jei elementą, gali\\\ \ 't dirbti ar ten\\\ \ 's klaidą prekės aprašyme sukelia prekės nėra montavimo jūsų poreikį.Tokiais atvejais, pardavėjas moka už visas susijusias laivybos išlaidų, jei tokių yra.

Grąžina yra taip pat priimtinas, jei pirkėjas pirko šią klaidą ir prekės vis dar geros būklės, skirtos perparduoti.Pirkėjas yra atsakingas už visų su jais susijusių laivybos kaina.

Susisiekite su mumis Dėl daiktų, kurie buvo įsigytas su nemokama laivybos, mes atskaičiuojame laivybos išlaidos iš jūsų grąžinimo sumos.

Prašome susisiekti su mumis TradeManager arba el. paštu, bet kuriuo metu.

Dėl laiko zonų, mes pasistengsime atsakyti jūsų pranešimą per 1 dieną.

Jei nesate patenkintas su mūsų produktais ar manote, kad pristatymo laikas yra per ilgas, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų, mes visada čia, kad padėtų kuo greičiau.

Žymos: keraminis elementas, ceraramic kaitinimo elementas, 852d, šildytuvas, 909D, a1322 baterija macbook pro, geležies lydmetalis, 852d lukey, elementas šilumos, a1322.


  • Modelio Numeris: a1322
  • Išėjimo Galia: Kita
  • Išėjimo Temperatūros: Kita
  • Matmenys: Kita
  • Įvesties Voltagle: 0
  • Temperatūros Stabilumas: Kita
  • Prekės Pavadinimas: HDCSUN

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]