63PCS Matematikos Skaičiavimo Balansas Žaislas, Varlė Darželio Švietimo Numeris Skaičiavimo Žaislas, Įdomus Ikimokyklinio amžiaus Berniukų ir Mergaičių Dovana Amžius 3+

  • €13.26
  • €10.47



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Šis žaidimas, specialiai skirta mokyti vaikus skaičiuoti ir be to, jie patenka į meilės su šios mažai cute varlių iš pirmo žvilgsnio.Tai labai padeda mokyti pagrindinius matematikos gebėjimus, ir skatinti, kad vaikai turi labiau domisi matematika, o siekti pažangos kelių lygių įdomus matematikos žaidimas.

Be to, mokytis matematikos įgūdžius, varlė balansą, gerina atmintį, bet ir leidžia interaktyvių žaidimų, plėtoja smulkiosios motorikos įgūdžius bei skatina iination.Kūrybos mielas ir spalvingas dizainas sugavimus akis mažyliai, ir saugo juos valandas, patraukti, žaisti!Taip pat puikus žaislas, gerinti tėvų ir vaikų bendravimą.

Varlė balansas žaislų rinkinys pagamintas iš premium ABS, kuris yra netoksiškas, BPA-free ir švino.Kruopščiai paruošta, be šerpetų, jie yra tvirtas atlaikyti ilgalaikį naudojimą.Lengva naudoti, tiesiog unwrap ir išimkite iš dėžutės, jie yra pasirengę žaisti vieną minutę.Tėvai galėtų pailsėti ured be rūpesčių.

Varlė balansas daro puikus mokymosi žaislas jūsų mažai vaikščioti, gauti šią ir įdėti šypsena ant savo veido.Puikus Gimtadienis/Velykos/Padėkos/Kalėdų dovana ikimokyklinio amžiaus mergaičių ir berniukų amžius 3+, taip pat ir naudinga mokymo priemonė, mama, tėtis ar mokytojams.

Tai 63 gabalas žaislo komplektą įeina: 19 mažų varlių, skaičiai 1-10, 30 dvipusių kortelių, varlė masto, 2 masto keptuves ir 1 bazę.

Produkto Pavadinimas: Svarstyklės Varlė Žaislas

Mažai cute varlės, kad smagu pradėti suprasti numerius ir matematikos.Šis varlė balanso skaičiavimo žaislai bus gražus įrankis, nusipirkti ir palikti savo vaiką praktika, nepriklausomai priėmimo masto balanso skaičiavimo, pridedant ar atimant.

Pastaba

1.Rekomenduojamas amžius šis varlė balanso skaičiavimo žaislai yra 3 ir daugiau.Jeigu turite vaikų iki trejų metų amžiaus, arba, jei vaikai yra linkę išleisti dalykų, į jų burnas, prašau, neleiskite jiems žaisti be priežiūros.

dydis:26.5x7.1x17.8CM

Medžiaga:ABS

spalva:Žalia(Bėgo spalvos priedai)

Pakuotės Turinys:

1 Set x varlė žaislas (iš Viso 63pcs)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: katė gyvis, kuprinė kindergarden, už kindergarden, antistress lokys, rgb žaislas, kroviklis feng balansas, freestyle balansas taryba, kamuolys varlė, vaiko lazeriu, balansas įkroviklis liion.


  • -Tai 63 gabalas žaislo komplektą įeina: 19 mažos varlės, skaičiai 1-10, 30 dvipusių kortelių, varlė masto, 2 sca
  • Medžiaga: ABS
  • Produkto pavadinimas: Svarstyklės Varlė Žaislas
  • Apvali Padėklo Dydis: 26.5*7.1*17.8 CM
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]