Belaidės GSM Signalizacijos Sistema, 433MHz, Signalizacijos Nuotolinio Valdymo Metalo Signalizacijos Pultelio Nuotolinio valdymo pultelis Darbo K52/W20 Signalizacijos Sistemos

  • €13.81
  • €10.91



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Belaidžio 433mhz Signalizacijos Nuotolinio Valdymo Metalo Signalizacijos Pultelio Nuotolinio valdymo pultelis Dirba Signalizacijos Sistemos

PASTABA: mes turime keletą metalo nuotolinio valdymo pultas ,kaina yra tokia pati .Tik mygtukas turi keletą skirtingų ir Suderinamumo problemas, su savo signalizacijos sistema .taigi pls palikti pranešimą pasakykite mums savo signalizacijos sistema, ir tada mes atsiųsime tinkamą vieną nuotolinio valdymo pultą .nuoširdžiausi linkėjimai

Funcation:

1: Arm

2: Disarm

3: panikos padėti

4: Namų Rankos

Ypatybė:

1. Maitinimo įtampa: DC12V(jt daugkartinio įkrovimo baterija)

2. Srovės suvartojimas: Mažiau nei 15mA komunikacijos

3. Perduoti trukmė: Mažiau nei 1S

4. Veikimo atstumas nuo centrinio duomenų valdytojas: Daugiau nei 80m(ne kliūtis)

5. Darbinė temperatūra: nuo -10 iki 40 laipsniu

6. Drėgmė: Mažiau nei 90 proc.

7. Tūris: 50mm(L)*40mm(W)*12mm(H)

Paketas apima:

1x Nuotolinio valdymo ( turime keletą meteal nuotolinio valdymo pultas ,pleave pasakykite mums, ką signalo priimančios turite )

Pažadėjo Pardavėjas

Pristatymas

Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimas ir prieinamas būdas laivybos paslaugas.Laivybos Metodą Su EMS/DHL/UPS/FEDEX/TNT paslaugų (EMS nemokamas pristatymas), jis trunka apie 5-8 darbo dienas, kad laivas į pagrindinių pasaulio šalių, pavyzdžiui, JAV, Vakarų Europoje, Australijoje ir t.t.Hongkong Post/Kinija Paštu, Oro Paštu, reikės daugiau dienų ( 8~15 dienų už Azijos/Vakarų Europos/Amerikos/Australijos, 20~40 dienų už kitų šalių & srityse ).Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

Pardavimo sąlygos

Visi daiktai parduodami mums yra visiškai Naujas ir yra aprašyta geriausias mūsų sugebėjimus, taip tiksliai, kaip įmanoma, ir su kuo conscientiousness mūsų dalis.

Jei ši prekė yra su trūkumais gavęs, jūs turite 7 dienas pakeičiama į naują vieną iš savo prekių gavimo. (Ir visi pradiniai nepažeistos turėtų būti re-komercinė būklės, atvyko).Mes siūlome nemokamą remonto paslaugas per 12 mėnesių nuo pirkimo.Pirmuosius 2 mėnesius nuo pirkimo, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos (iš Kinijos į savo vietą).Po 2 mėnesių nuo pirkimo, jums reikia sumokėti dviem būdais laivybos kaina.

Susisiekite Su Mumis

Mes esame jūsų patikimas partneris ir draugas, ilgalaikį verslą, mes tiekiame produktus, kurių kokybė-paslaugos-kainos santykį, kad jums gali priklausyti nuo.

Jei nesiryžta pirkti formą, kurią pardavėjas ir perduoti mūsų parduotuvėje, mes nuoširdžiai paprašyti, jūs suteikiate mums galimybę parodyti jums savo produktus ir paslaugas.

Jei esate suinteresuotas dirbti su mumis, nedvejodami susisiekti su mumis dėl produkto, kainų derybos, laivybos, muitinės deklaracijos ar kitų pagalbos reikia...mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbūs ir tai skatina mus dirbti jums geriau ir geriau.Jei jus tenkina mūsų darbą, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Labai ačiū.

Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą atsitiko.Mes unders

Sveiki atvykę į kito pirkti

Žymos: signalizacijos kerui, a52j asus, plytelių dalykėlių, asus gl753vd, įkroviklis asus k52, Fallout 4, signalizacijos sistemos, apsaugos kameros namo, wifi gsm, Signalizacija, gsm vielos, signalizacijos sistemos, kerui k7 saulės.


  • Materical: Metalo
  • Prekės Pavadinimas: KERUI
  • Funkcija 1: 433Mhz Nuotolinio Valdymo
  • Dažnis: 433mhz
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dabartinis: Mažiau nei 12MA
  • Stype: Belaidžio
  • Modelio Numeris: JY30001
  • Funkcija: Arm/Disarm/panikos help/Home Rankos
  • 2 funkcija: signalizacijos pultelio
  • kilmės vieta: Guangdong, Kinija (Žemyninė)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]