PULUZ Jungiklis Mount Plate Adapteris Sony Stabilizatorius Fiksuotojo Įtvaras Sony RX0 II Sporto nelaikykite Telefono rankoje, Gimbal Fotoaparato Priedai

  • €27.93



  • Dalintis:

Papildoma informacija

PULUZ Jungiklis Mount Plate Adapteris Sony Stabilizatorius Fiksuotojo Įtvaras Sony RX0 II Sporto nelaikykite Telefono rankoje, Gimbal Fotoaparato Priedai

Funkcijos/Specifikacijos:

1. Pagaminti iš premium aviacijos aliuminio Lydinio, tikslumo CNC apdirbta, nešiojamų ir patvarus, labai naudinga.

2. Labai didelio tikslumo lazerinis graviravimas, greitas ir lengvas montavimas.

3. Kaip intymia fotografija asistentas, padėti jums užfiksuoti visi gražūs vaizdai.

4. Lengvai stovai bet trikojis su 1/4 colio sriegiu sąsaja.

5. Suderinama su Sony DSC-RX0 II.

6. Tinka DJI OSMO Mobile / OSMO Mobile 2, Zhiyun Sklandžiai Q / Sklandų 4, Feiyu Vemble ir kitomis Išmaniojo telefono kardaniniai šarnyrai.

Pristatymas

1.Dauguma mūsų produktų yra pasirengę būti išsiųstas sandėlyje,todėl dauguma užsakymus galima siųsti ne tą pačią dieną ar kitą dieną,prašome palaukti kantriai paketą pristatymo.

2.Apskritai,laivybos būdas yra numatytasis, kai jūs pateikiate užsakymą,mes pasirinkti Kaunaskitaip.lt teikia pirmenybę, laivybos būdas siųsti paketus,tiesiog mes norime pristatyti jums geriausius laivybos paslaugų,bet jeigu turite specialių pageidavimų,galite siųsti pranešimą į mus geriausia pristatymas pasiūlymas.

3.Vežimas yra iš mūsų kontrolės,prašome atidaryti paketo patikrinti elementą, kai jūs jį gauti.jei kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau už puikų aptarnavimą po pardavimo.

4.Jei negavote kad per pristatymo laikas, arba, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis už puikų aptarnavimą po pardavimo.Mes pasistengsime atsakyti jums per vieną darbo dieną.

5.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Šie mokesčiai nėra įtraukti į produkto kainą ir siuntimo išlaidas.

Puikus Aptarnavimas Po Pardavimo (Garantija):

1,PINIGŲ GRĄŽINIMO GARANTIJA

Pažadame savo pinigus atgal, jei elementas, kurį gavo, ne taip, kaip aprašyta,arba jei jūsų prekės nėra pristatomos per Pirkėjo Apsaugos laikotarpį.jūsų pirkinį yra apsaugoti, jeigu:

- Turtas buvo įsigytas mūsų parduotuvėje.

- Prekės jums buvo sugadintas,su defektais,arba iš esmės skiriasi nuo prekės atstovaujamų produktų aprašymo puslapyje.

- Savo užsakymą neatvyko ne dėl veiksnių, susijusių pirkėjui(pavyzdžiui:neteisingas pristatymo adresą buvo numatyta).

- Jūsų prekė grąžinama pardavėjui dėl muitų(muitinės/mokesčiai yra ne komplekte)

2,"NEMOKAMAI GRĄŽINTI" bet sezonas per 15 dienų.( Tinka pirkėjai iš šių šalių: JAV, Kanada, Australija, jungtinė karalystė, Prancūzija, Vokietija, Ispanija, Rusija )

1),siūlome "Vietos Sugrįžimas" paslauga visiems mūsų daiktų,jums gali parodyti elementus, kurie dėl kokių nors priežasčių į vieną iš mūsų vietos sandėlių,taip ilgai, kaip jie nepanaudoti,unwashed ir į savo pradinę būklę-visiškai su originalioje pakuotėje,žymos,etc.

2),Nepamirškite pasirinkti "Lengva Vietos Sugrįžimas", kaip ir grąžinimo priežastis.Po savo vietos grąža buvo padaryta,mes apdoroti jūsų grąžinti pinigus per 7 dienas,ir tos prekės bus tvarkomi vietos sandėlio,o ne siunčiamos atgal į Kiniją.

3),grąžinti siuntimo išlaidas paskirtos vietos grąžinimo adresas, padengia pirkėjas.

3,(svarbiausia), Kaip mėgautis mūsų puikus aptarnavimas po pardavimo?

Prašome siųsti mums žinutę, kai visos problemos, ir mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Feeback

Žymos: sony rx0 ii, sunkiųjų gimbal stabilizatorius, gimbal išmanųjį telefoną, veiksmo kamera įrašo, kamera gimbal, action cam mount, rx0, nintendo 3ds xl, feiyu wg2, rx0 sony.


  • Prekės Pavadinimas: Foloveto
  • Modelio Numeris: 382
  • Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės: DJI
  • Medžiaga: Aliuminio
  • Tipas: Skeletas & Kadrų

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]