Banggood RH795 RH-795 2.15 dBi Wide-band 70-1000MHz Maks.10W SMA Female Kištuko HT/Scanner Teleskopinis Plakti Nešiojamų Radijo Antena

  • €10.68



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Savybės .Visai naujas RH795 skaitytuvo gauti antenos apima 70 iki 1000 MHz. .Telescoping bazė yra pažymėtas žemėlapis su sureguliuokite ilgį ir optimizuoti gauti sugebėjimus ne konkrečių dažnių intervalai. .Jūs galite išplėsti vieno iki dešimties elementų optimizuoti priėmimo į tam tikrą grupę. .Teleskopinę plakti antena yra maždaug. 44 cm pratęstas, bet išnyksta žemyn maždaug. 8 cm.Specifikacijos .TX Dažnio:144/430 MHz (2m/70cm) .RX Dažnio:70~1000 MHz .Tipas:1/4 bangos (70-300 MHz), Teleskopinis Plakti Antena .Medžiaga:Nerūdijančio Plieno .Pelnas:2.15 dBi .Max Galia:10W (FM) .Varža:50 Omų .Poliarizacijos:Vertikalus .Radiacinės:Omni .Antenos forma:Vieną Formą .Skyriuje:10 .Pratęstas Ilgis:112.7 cm (vid. 44.37 colių), standartinė paklaida tai yra per 1 cm. .Žlugo Ilgis:18.8 cm (vid. 7.40 colių), standartinė paklaida tai yra per 1 cm. .Antenos Skersmuo:1.4 cm (vid. 0.55 colių), standartinė paklaida tai yra per 1 cm. .Svoris:val. 65g .Jungtis:SMA-J (SMA Female kištuko) .Spalva:Juoda + Sidabrinė (kaip foto parodyti) Kiekis: 1pcs Laivybos Laikas Patarimai:

Visas paketas siunčiamas E-pakelis arba POSTNL Registruota pašto laivas metodas.su sekimo numerį galite sekti paketo statu.tai yra saugumo saugaus krovinių.Laivybos laikas yra apie 15--45 dienų.Todėl įvairių šalių politikos krypčių ir oro sąlygų ir kitų priežasčių.siunčiami į skirtingas šalis ,laivybos laikas bus skirtingas.Turi klausimų.prašome nedvejodami susisiekite su manimi per ali pranešimą.ačiū!

Atsiliepimai:

Palikti neigiamas grįžtamasis ryšys yra vienas negali išspręsti problemų.Yra daug daugiau teigiamų būdų etapas, tai apie gerus bendravimo Prašome išsiųsti pranešimą su mumis per Kaunaskitaip.lt.mes pasistengsime mums geriausia spręsti jūsų problemą.ačiū!

Apie Mokesčius:

Mes stengiamės, kad paslauga jums.Nes custom taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, muitų ir akcizo mokesčiai yra ne mūsų atsakomybė, ir mes ne kompetentingi atsakyti į klausimus šia tema.Prašome tyrimų savo šalies tarifai ir importo akcizų prieš perkant..

Žymos: banggood parduotuvė, dviratis atveju telefono, cb antenos, hf antenos switcher, radijo uniden, policijos radijo skaitytuvas, 433 smart switch, oda plakti, antenos jungiklis, gynybos plakti.


  • Jungtis: Desktop
  • Išėjimo įtampa: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Išėjimo Tipas: NĖRA
  • Sertifikavimo: CE
  • Naudojimas: Perjungimo

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]