30 Vamzdžiai Originali 30ml F6000 Klijai Super Skaidrus Skystis, Klijai, Papuošalai Amatų Cirkonio Audinio Perlai Metalo Klijai "PASIDARYK pats"

  • €39.61



  • Dalintis:

Papildoma informacija

[xlmodel]-[custom]-[21463] Klijai-100%

5 Vamzdžiai, Nauja F6000 Klijai Super Skaidrų Skysti Klijai 30ml/vnt Papuošalai Amatų Strazdų "Pasidaryk pats" Nemokamas Pristatymas.

Viso: 30 Vamzdžiai, 30 ML/Vamzdžių.

Spalva: Skaidrus.

Data: 100% Naujas.

Draugystės patarimai

Apsaugoti kokybės problemos: 60 mėnesių

Laikymas: 10 į 27temperature išsaugojimas

Visiškai išgydyti laikas: filmas: 24 valandos; Storos plėvelės: 48-72 valandas

1. F - 6000 yra gumos pagrindo, kaip pagrindinės sudedamosios dalys stiprumas, elastingumas, NAUDOJA daugybę įvairių klijų ir hermetikų, atsparus vandeniui, elastinga ir galite piešti, non-flammable

2. Atsparumas tempimui F - 6000 klijai 900%, todėl turi šiek tiek brėžinys

3. Tai klijai yra pasimėgauti (beskonis turi būti kopijos F6000), yra labai svarbu mums saugumą, kvapas, pasak Amerikos valstijų įstatymus turi pridėti kvapas, yra teisė.Bet po sūdymo, jokio kvapo, bendrovė yra 42 metų pradėjo gaminti šį produktą, nėra jokios kokybės problemas.Ir, šiaurės ir pietų Kinijos automobilis naudojamas kiekvieną dieną, Kinijos laivą, plačiai naudojamas aviacijos ir kosmoso inžinerijos

4. Lipnias medžiagas, išplėsti, sukibimas su įvairių medžiagų yra didžiausia jos charakteristika.Be tradicinių plastikinių ir tradicinių putų, silikono gumos, negali klijai, kita vertus, gali klijai gerai.Ir vandeniui, vibracijos kontrolė

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

[xlmodel]-[custom]-[21464] Klijai-100%

Apie MUS

Mes pradėjome mūsų Klijų tiekimo verslo 2001 m., kai buvo tik 4 nariai, mūsų komandoje.Su laikui bėgant, mes turime naują išsivystė į komanda su daugiau kaip 400 darbuotojų, Azijoje, Europoje ir Amerikoje.Ir mes didžiuojamės, kad suteikti Klijai ir Lipnios Klientams visame pasaulyje.

Mokėjimo būdai

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per Kaunaskitaip.lt sąlyginio Deponavimo per visa, MasterCard, QIWI Piniginės, Boleto, "Webmoney", "Western Union", ir Banko Pervedimai .Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

Atsiliepimų & Po Pardavimo Paslaugos

Ji yra vertinama 5 žvaigždučių Atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų!Susisiekite su mumis, kai jūs patenkinti jokių problemų, mes galime išspręsti bet kokią problemą už jus.Prašome nepalikite neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti ginčą PRIEŠ kreipdamiesi!Mes sąžiningas ir atsakingas pardavėjas ir pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta!

Žymos: klijai super, cemento klijai, klijai, klijais klijuoti, chip epson xp, superglu, f6000 klijai, klijai metalo, klijai plastiko, klijai skystos.


  • Tipas: Epoksidinės dervos
  • Modelio Numeris: f6000 klijai 30ml

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]