B-SIELA Lauko Sporto Vandeniui Dviračių Kamieno Maišelį Raukčio Balno Pagalvių Bagažo Krepšys su viesų Dviračio Krepšys Bagažo Ra

  • €16.10
  • €11.11



  • Dalintis:

Papildoma informacija

B-SIELA Lauko Sporto Vandeniui Dviračių Kamieno Maišelį Raukčio Balno Pagalvių Bagažo Krepšys su viesų Dviračio Krepšys Bagažo Ra

Didelė talpa: Aspektą, apie 28 * 16 * 11cm / 11.02 * 6.30 * 4.33 coliai, yra erdvus ir galima naudoti viską, ką reikia, o žirgais.

Lengvas montavimas: Su kabliukais, krepšys gali pakabinti greitai ant dviračio bagažinės, Tinka daugeliui tipų dviračius.

Vandeniui atsparus ir Patvarus: Su aukštos kokybės vandeniui poliesterio kišenėje nulio ir dėvėti, atsparus vandeniui.Su juo, jis gali įsitikinkite, kad išvengti savo turto drėgmės.

Saugai: su galinių sėdynių šviesos, jums užtikrinti saugumą važiuojant naktį.Tinka kelių, dviračių ir kalnų dviračiu ir pan.

Daugiafunkcinis: Galima vežti bagažą, lauko produktus, tokius kaip vandens butelius, žemėlapiai, maisto, dviračių siurblys, dviračio remonto komplektas ir kt.

Pavadinimas: Elektrinis Dviratis Dviračio Galinės Sėdynės Bagažo Skyriaus Maišelį Atgal Šviesos Padas Vežėjas

Spalva: Juoda

Medžiaga: poliesteris

Atgal šviesos baterija: CR2032, 2 VNT.

Tinka žirgais

Savybės: vandeniui dviračių atveju maišelis turi nedidelių gabaritų, didelio pajėgumo ir galinės sėdynės, apšvietimas, su kuria jūs galite vairuoti saugiau.

Pakuotės turinys: 1 x Dviračio galinės sėdynės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Žymos: elektrinis dviratis kamieno krepšys, elektric motoroleris krepšelio, ciclismo balno krepšį, krepšys bicycl, raukčio, už outlander 2012, largus kamieno krepšys, bycicle dviračių krepšiai, elektros bycicle krepšys, motociklų balno krepšį.


  • Modelio Numeris: Dviračio Balno Krepšį
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Su Dangteliu
  • Medžiaga: Polyster
  • Sertifikavimo: Dviračio Balno Krepšį

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]