Makartt Želė Permatomas Poli Nagų priauginimo Geliu Rinkinys, 6 Pastelinės Poli Nagų Spalvos 15ML Nagų priauginimo Geliu Builder Gelio

  • €36.97



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Apie gaminį:

* Ar želė Poli Nagų priauginimo Geliu Rinkinys: Makartt 2020 naujas želė poli nail builder gelio rinkinys, kuris gali sukurti specialių statybininkas pratęsimo nagai. 6 populiarus spalvos gelis su konsistencijos glaistas, kad tai labai mouldable.Tinka visiems nuo pradedančiųjų iki patyrusių specialistų.Pristato stiprus, lankstus, plunksnos lengvumo, žavinga nagai pratęsimo. * Ar "PASIDARYK pats" Nagų priauginimo Gelis Lengvai: Želė, nagų gelis yra toks skaidrus, kad būtų galima lengvai sujungti su kitais nagai įranga sukurti nagų dailės.Tiesiog pridėti šiek tiek nagų dailės dekoracijoms ar nagų cirkonio gali sukurti nuostabų pagirtina nagų poveikį.Sujungti su geliu, nagų lakas, nagų glitters, lipdukai & lipdukai, smeigės, kita nagų dailės reikmenys, taip pat lengva sukurti spalvingas nagų stilius jums patinka. * Kurie yra puiki Dovana Nagų priauginimo Geliu Rinkinys: želė pratęsimo gelio rinkinys ateina su 6*15ml nagų priauginimo geliu, 1*50ml slydimo tirpalo, 1*8ml base coat, 1*8ml viršutinį sluoksnį, 60pcs dual formos 12 dydžių, 1*nagų failą, 1*dvejopo baigėsi nagų šepetėliu ir mentele ir 1* vartotojo vadovas.Puiki dovana idėja gimtadienio, Padėkos Dieną, Kalėdas, naujuosius Metus, mamai, žmonai, draugei ir nagų dailės mėgėjams. * Kurie yra įtraukti Slydimo Sprendimas: jeigu slydimo sprendimas padeda išvengti gelio klijuoti ant nagų šepetėliu ir mentele.Tokiu būdu, nagų priauginimo gelis gali būti nuskintos ir susiformavo dėl dvigubos forma tolygiai ir sklandžiai.Šis naujas plėtinys gelis yra daug plonesni ir stipresni nei įprastiniai UV nagų gelio. * Ar ilgalaikės ir Tvirtos: Su tinkamai taikyti ir nail prep (padavimo, buferio, ir valymo), želė pratęsimo gelis gali trukti apie mėnesį ar net ilgiau.Taikyti nagų dehydrator ir gruntas geresnį sukibimą, kad nagų gelis ilgiau.Norėdami pakeisti nagų stilių arba pašalinti nagų priauginimo geliu, tvirtą nagų gręžimo reikalingas greitesnis ir švaresnis poveikį.

Kaip Naudoti:

1 būdas

Su Dviguba Forma Tai paprastas ir greitas būdas padaryti, nagų priauginimo gelio nagai, nagų dailė pradedantiesiems.

Taip, 2

Su Nagų Formos (Nėra įtraukti į šį rinkinį), taip pat galite naudoti nagų forma, siekiant sukurti pratęsimo geliai.

Sujungti su nagų dailės reikmenys

Želė nagų gelis yra toks aiškus, kad būtų galima lengvai sujungti su kitais nagai įranga sukurti nagų dailės.Lengva sukurti spalvingas nagų stilius jums patinka.

Produkto Poveikis

Žymos: polygel patarimas nagų rinkinys, nagų dailė, Gelis Lenkijos, polygel rinkinys, dh nagai, nagų lakas, gelis nagų lakas mgo, gelis nagų, builder gel uv, nagų lako de.


  • Prekės Pavadinimas: Makartt
  • Tomas: 15ml
  • Modelio Numeris: C0649
  • Komponentas: poli nagų priauginimo geliu
  • Tipas: Gelis Lenkijos
  • Elemento Tipas: Nagų Gelis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kiekis: 12pcs
  • NET WT: 15ml

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]