Naujas stilius 10vnt/daug Kalėdos, Kalėdų Senelis, senis besmegenis mirksi LED sagė Kalėdų Vakarėlį Dovana Apdailos Broches LED Partijos Naudai

  • €4.92



  • Dalintis:

Papildoma informacija

1. Bendra Informacija

1.Prekė: Kalėdų LED Sagė

2.Dydis: dia 2-3cm/vnt

3.Spalva/Stilius: KAIP paveikslėlyje(atsitiktinis stiliaus siuntimas, jei jūsų kiekis mažesnis nei 20pcs)

4. Kreiptis rūšių šalis

5. Pakuotė: 10vnt LED sages/Lot;

Turime užtikrinti, kad bus patikrinti kiekvieną produkto kokybę prieš išsiunčiant.Pls susisiekti su manimi, jei turite kokių nors klausimų arba reikia daugiau nei 100vnt kiekis už jį.Aš visada ant linijos, skirta jums.Have a nice day!

2. Produktų Nuotraukos:

LAIVYBOS IR TVARKYMO:

PRISTATYMAS Į 48 NARIŲ U. S. A IR KITOSE ŠALYSE YRA VISIŠKAI NEMOKAMA, PAPRASTAI JI TRUNKA 12-20 DIENAS JAV, JIS BUS LAIKOMAS PIRMOS KLASĖS PAŠTO KARTĄ ĮVESTI NARIŲ.Į LIKUSĮ PASAULĮ, KURIAME MES BUS NAUDOTI POST OFFICE REGISTRUOTA PAŠTO PASLAUGOS, SEKIMO NUMERĮ MES, JEI BŪTŲ GALIMA ATSEKTI SAVO ŠALIES PAŠTO TARNYBOS INTERNETO SVETAINĖJE, IR PAPRASTAI TAI UŽTRUKS 20-30 DARBO DIENŲ.

PRISTATYMO LAIKAS GALI SKIRTIS, DĖL ŠVENČIŲ, ŠALIŲ IR MUITINĖS IR KT.DĖKOJAME UŽ JŪSŲ SUPRATIMĄ!

MES NESAME ATSAKINGI UŽ UŽSAKYMĄ MUITO ĮVYKO JŪSŲ ŠALĮ, MES PAPRASTAI ŽENKLAS DOVANAS IR PAGAL 10 USD NE PASIRINKTINĖS FORMOS.JEI TURITE KOKIŲ NORS PRAŠYMŲ, PALIKITE MUMS ŽINUTĘ, KAI JUMS PADARYTI UŽSAKYMĄ!

KLIENTŲ APTARNAVIMAS:

MES SIŪLOME 100 % PASITENKINIMĄ DĖL JŪSŲ PIRKTI.PINIGŲ GRĄŽINIMO BUVO UŽTIKRINTAS VISŲ MŪSŲ DAIKTŲ, JEI ESATE NE LAIMINGAS SU JA, TIESIOG PARAŠYKITE MUMS PRANEŠIMĄ ARBA RAŠYKITE MUMS!100% KLIENTŲ PASITENKINIMO & SPARČIAUSIAI LAIVYBOS IR PUIKIOS KOKYBĖS YRA MŪSŲ PAŽADAS!

Žymos: sniego lėlė led, eva santa claus, sniego led uniel, olaf sniego led, kepurės santa claus, sniego žaislas led, sniego led balta, žalia santa claus, "lego" santa claus, sniego led didelis.


  • Modelio Numeris: E1506

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]