8 Colių, Sulankstomas Tortilla Maker Paspauskite Aliuminio Mėsos Paspauskite Dalykėlių Bakeware Įrankiai Pita Paspauskite Tacos Maker Tešlos Spaudos Mašinos

  • €22.30
  • €16.50



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Savybės:

1. Ką Jūs Gausite: Į paketą, jūs gausite 8-colių aliuminio lydinio tortilla paspauskite maker", todėl galite priimti arba betelio palmių) riešutai, makaronai, koldūnai ir kt.

2. Sunkiųjų Tortas Paspauskite Maker": Pagaminti iš sunkiųjų ketaus, spaudos maker " yra stipri ir patvari.Jūs galite naudoti mūsų tortilla paspauskite virėjas su savo šviežių ingredientų namuose.

3. Non-stick Bakeware: Į tortilla paspauskite maker bakeware yra pagamintas iš ploniausias ir švelniausiu non-stick medžiaga, todėl, kad tortiljų gali būti visai gabalas be laužymo.

4. Lengva Naudoti: Minkyti lengva-maišyti tešlą į rutulį ir padėkite jį ant pagrindo, tada naudoti uždengimo lazdele paspauskite žemyn forma apskrito įvynioti.

5. Medžiagos ir Didelio Skersmens: Pagamintas iš aliuminio lydinio, paspauskite maker yra saugūs ir lengva valyti.Skersmuo-8 cm, svoris yra didelis, ir jis gali būti išspaustas tolygiai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Tortilla Paspauskite Maker

Medžiaga: aliuminio

Skersmuo: apie 8 cm

Pakavimo Sąrašas:

1*Tortilla Paspauskite Maker

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: kūginių ledų mašina, fryer aliejus, dumpl, grill pan paspauskite, paspauskite tortilla, cone maker pliurpalas, kietas įtaisą, maker " tortilla, airfryer, cleaner viryklė.


  • Specialybės Įrankiai Tipas: Kita
  • Sertifikavimo: CIQ
  • Modelio Numeris: Tortilla Paspauskite Maker
  • Medžiaga: Kita

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]