Raumenų nustatyta Elektromagnetinės Energijos, Abs, glass toning ir Sėdmenų Pakėlimo emslim nešiojamų ems raumenų EMSculpting Mašina

  • €2 465.39
  • €2 169.54



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Dear klientas .Sveiki atvykę į KESIMADI GROŽIO, Jei turite klausimų apie šį produktą, kviečiame konsultuotis su mumis.mes atsiųsime jums išsamesnę informaciją

Ši mašina bus išsiųsti greitai, DHL, kuri gali pasiekti visų šalių, per 3-5 dienas.

Problema ne pristatymą į kai kurių šalių

Jeigu jus domina mūsų produktais, bet ir jūsų šalies nėra pristatymas, prašome susisiekti su mumis.Todėl, apskaičiuojant tarptautinės logistikos krovinių yra varginantis, krovinių vežimo, muitinės ir mokesčių tarifas kiekvienoje šalyje yra skirtinga, todėl mes negalime nustatyti kiekvienos šalies po vieną, labai ačiū už jūsų supratimą!

Instrukcijos užsakymus

Ši mašina gali pateikti skirtingų lizdų tipai ir standartinė įtampa.Prašome atkreipti dėmesį, tipo, jums reikia, kai jums pateikti užsakymo.Be to, mūsų mašina gali suteikti specialių individualiai pritaikytas paslaugas, pvz., pakeisti sistemos kalba, pridėti logotipas, įvairių spalvų, važiuoklės, pridurdamas, keičiamos rankenos, ir kt.dėl išsamesnės informacijos, prašome kreiptis į pardavėją, ačiū, kad atvykote!

Kad be nerimauti

Mes jau veikiančių fabrikų ir fizinių parduotuvėse Kinijoje daugiau nei 8 metus.Mes galime užtikrinti, kad kiekvienas mašina parduota iš mūsų turi geriausią kokybės, ekonominio efektyvumo ir po-garantinis aptarnavimas

Šiltas patarimai, tai yra naujausia mašina, jei norite pamatyti operacijos poveikį, rasite saler

Nepriklausomai valdomų rankenos

Prašome pasirinkti rankena per nepriklausomos kontrolės jungiklis ši sąsaja ,numatyta, kad abi rankenos yra galima ir A arba B rankena taip pat gali būti investuojamas siekiant užkirsti kelią misoperation.Touch rankena piktogramą, ir piktograma tampa pilka užrakinti rankena.Užfiksavus parametrus, rankenos nėra reguliuojamas ir nėra.Užrakinta rankena gali būti naudojami tik paspaudus " atrakinti dar kartą.

Medicinos tyrimais įrodyta, kad baigus gydymo kursą, HIFEM gali efektyviai padidinti raumenų 16% ir sumažinti riebalų 19%, tuo pačiu metu.Ji pristato gražus linijų liemenė linija, mermaid linijos ir persikų klubo.

• Į apoptotic lygio adipocituose padidėjo nuo 19% iki 36% po 30 minučių gydymas • Kraujo tyrimas patvirtino, greitą medžiagų apykaitos reakcijos po gydymo, kaip įrodymų, kad pokyčiai poodinio riebalinio audinio

《MRT:Sinchronizuoti riebalų ir raumenų poveikis》 HIFEM Techninės MRT vertinimas:mokslinių Tyrimų apie saugumą ir veiksmingumą, riebalų ir raumenų gydymo, remiantis neinvaziniai pilvo formavimo

Po prietaiso pradėjo, patekti į režimo pasirinkimo sąsaja (Figure1 žemiau). • pasirinkite automatinis režimas) arba rankiniu režimu, gali sudaryti Pav.

Paspaudus Auto/Rankinis 1 Paveiksle patekti į atrankos sąsaja lytis/amžius/pozicija (2 Pav.) • Pasirinkus atitinkamą lytį ir amžiaus; • pasirinkus atitinkama dalis pagal dalis, kurias reikia gydyti, spustelėkite įvesti darbo sąsajos.

3、Pagal automatinis pasirinkimas 1 Paveiksle, spustelėkite 2 Pav įvesti automatinį darbo sąsaja (3 Pav.).

(Skaičius 3)taikyti automatinį darbo sąsaja: • 3 Paveiksle(Automatiniu režimu sąsaja), Prieš operaciją, pasirinkite darbo režimą: 【HIIT】:Pagrindinis mokymų pradedantiesiems 【NUTUKIMO】:Pritaikyti mokymo 【ŠIEK tiek RIEBALŲ】 :Pradinis mokymas, 【FORMUOJANT】:Pažangių mokymo 【NUMESTI SVORIO】:Profesinio Mokymo Kiekvienas režimas yra 6 skirtingo dažnio automatinis perjungimas.Pirmą minutę kiekvienas režimas yra šiltas. • Nustatyti, intensyvumas, suskambėjo nuo 1% (silpnas) iki 100% (stipriai) 【Intensyvumas A】:rankena intensyvumas,spauskite【-】ir【+】iš intensyvumą reguliuoti. 【Intensyvumas B】:B rankena intensyvumas,spauskite【-】ir【+】iš intensyvumą reguliuoti.Nustatyti intensyvumas iki operacijos ,gydymas prasideda nuo mažo intensyvumo, ir turėtų būti palaipsniui didinama atsižvelgiant į paciento toleranciją. • Nustatyti darbo laiką.Numatytasis darbo laiko sistema yra 30 minučių,spauskite【+】ir【-】 koreguoti.Laiko intervalas gali būti reguliuojamas nuo 1 iki 30 minučių, ir operacija kiekvieno partis apie 30 minučių. •Spustelėkite" "norėdami pradėti, jei jums reikia pristabdyti,prašome spausti" ",spustelėkite" "norėdami grįžti į ankstesnį sąsaja.Pastaba: Paspauskite【-】ir【+】 koreguoti parametrus, kai įrenginys yra sustabdytas valstybės. 4、Pagal automatinis pasirinkimas 1 Paveiksle, spustelėkite 2 Pav įvesti automatinį darbo sąsajos (4 Pav.).

5、Vadovo darbo sąsaja:Nustatymas intensyvumas(5 Pav)

(4 pav)/(5 Pav)I įvadas rankų darbo sąsaja: • Nustatyti dažnį F1-F3.spauskite【+】ir【-】reguliuoti išėjimo dažnis,asortimentą, žemiau: 【F1】:intensyvumo intervalas yra 3 HZ (silpnas) prie 50Hz (stiprus); 【F2】:intensyvumo intervalas yra 3 HZ (silpnas) prie 50Hz (stiprus); 【F3】:intensyvumo intervalas yra nuo 1HZ (silpnas), kad 12Hz (stiprus); Prieš operaciją, nustatytą dažnių parametrų pagal reikiamą dažnį.Kiekvienas dažnis yra 6 minutes.Per operaciją, F1, F2 ir F3 dažniai bus ciklą iš eilės. • Nustatyti, intensyvumas, paskambino iš 8% (silpnas) iki 100% (stipriai) 【Intensyvumas A】:rankena intensyvumas,spauskite【-】ir【+】koreguoti. 【Intensyvumas B】:B rankena intensyvumas,spauskite【-】ir【+】koreguoti.Nustatyti intensyvumas iki operacijos ,gydymas prasideda nuo mažo intensyvumo, ir turėtų būti palaipsniui didinama atsižvelgiant į paciento toleranciją.

Žymos: face lift, mašina de masažas, bandsaw, brolis pramonės siuvinėjimo mašina, emsculpt, ems treneris, dhl, cnc, žaidimas nešiojamą grotuvą, emsculpt mašina lieknėjimą.


  • Modelio Numeris: SLS-1
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: R
  • Medžiaga: ABS & TPR
  • Elemento Tipas: Masažas & Poilsiui
  • Prašymas: Įstaiga

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]