AONIJIE Hidratacijos Kuprinė Kuprinė Maišelis Vest Balnai 2L Vandens Pūslę, Pėsčiųjų, Kempingas Bėgimo Maratono Lenktynes Sporto C928 5L

  • €44.61
  • €31.23



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Savybės:

-LIGNTWEIGHT ŽYGIAI: Mūsų hidratacijos kuprinė svoriai 0.51 svarų ir yra super lengvas, sumažinti daug apkrovos kelionės metu.Kai jis ateina į pėsčiųjų, trumpesnis planuojate išleisti takas, lengvesni paketas jums reikia.

-5L DIDELĖS TALPOS: Didelės talpos dizaino, kuris leidžia jums užpildyti jūsų šalmas lengvai.Maksimalus krovimo svoris yra 22.05 svarų, dviejų šoninių kišenių dar daugiau vietos.

-KELIS LAIKYMO KAMERA: Suprojektuoti su 10 išorinės kišenės, galite saugoti visus mažų daiktų, pavyzdžiui, vakuuminės taurės, raktų, telefono ir pinigų ir pan.Šios kišenės, taip pat leidžia jums gauti dalykų, tiesiogiai, labai patogu.Modelis įrengti skubios pagalbos antklodę( 160 x 210cm), šilumos izoliacija maišelį ir besiformuojanti švilpukas, susitikimas viskas, ką jums reikia apgalvotai.

-TVIRTAS RĖMAS, PATVARI MEDŽIAGA: Pagaminti iš ultralight elastinga nailono audinio, poliesterio, kvėpuojantis akių nugaros ir pečių dirželis, produktas skiria pati į veiksmingas pagalbininkas, ne tik patogiai, bet patvarus.

-JUMS TINKA GERAI: Ergonomiška, suprojektuota vest-formos krepšys ateina su reguliuojamu juosmens diržas ir aukštos elastinga krūtinės diržas,dviejų dydžių jūsų pasirinkimas.Ši kuprinė gali būti naudojamas daugiau nei tik pėsčiomis.Ji tinka beveik visi lauke veikla, tokia kaip bėgimas, jojimas, kempingas, maratonas, ir tt.

Specifikacija:

-Modelis:C928#

-Medžiaga:nailonas/poliesteris

-Šis produktas yra suderinamas su 2L vandens pūslė ( nepridedami )

-Vandens butelis:500ml x2(ne komplekte)

-Grynasis Svoris:apie 200g(imtinai)- Talpa: 5L

Pagalvės dydis ( L x H ): 39 x 41cm / 15.35 x 16.14 cm

- Krūtinės apimtis: 78 - 90cm ( S / M ); 88-100cm(M/L); 98-108cm ( L / XL )

- Maksimalus krovimo svoris: 10kg

Žymos: moterų bėgimas, aonijie kuprinė dviratį, nešiojami nešiojami, aonijie duomenų krepšys, kuprinė paleisti, maratonas micromotor, žiūrėti marathoner, veikia overale, maratono marškinėliai, continental padangos.


  • Modelio Numeris: C928
  • Medžiaga: Nailonas
  • Taikymo Pozicija: Atgal
  • Prekės Pavadinimas: DŽIUNGLIŲ KARALIUS
  • Dydis: XL
  • Lytis: Unisex

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]